Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми текнува зашо нема изгубено на Вимблдон од него.
Базел бил :D

Утре ќе го играм сингл Надал за 20 денари, 1.10 е коефициент. Ако и тоа не го погодам ќе се преселам на Марс, а може и од таму ќе ме иселат зашо ќе им нанесам малер, на цела планета.

2-0 победа за Чориќ :D

Која е причината шо го нема Барди ни на клупа? К-19 или повреда? Сиг некој пишал поназад, ама ме мрзи да барам.

Само се надеам дека Столе нема да биде со мозочен удар како минатиот пат. :D

Која е причината шо го нема Барди ни на клупа? К-19 или повреда? Сиг некој пишал поназад, ама ме мрзи да барам.

Дискус хернија. Не е ни во Грузија он, се врати во Валенсија да му прават прегледи.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Бреј замислете во каков делириум ќе биде Видич ако тепаме денес... Божја киша ќе испие, никотински шок ќе доживее, нирвана ќе допре, ќе заврши у некој ендек крај ибарске магистрале што би рекол мојот човек Србољуб Курчубиќ-Срба. Али нека, за тоа се живее, тоа го чекаме 30 години, заслужи мојот човек Зоран Видевски-Стена, познат како страсен тегнач на родео меко и фуриозен уживател на пиење брља.

ИДЕМЕ ЈАКО, ЗА МАКЕДОНИЈА, ЗА ВИДИЧ!!!

Не е ни тргнат во Грузија, вратен е назад во Леванте

Не е Ковид

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
На која програма иде пренос?
Ако најдете линк постирајте.

Без Барди ќе биде заебано, да се надеваме дека Пандев ќе изигра натпревар на кариера и Алиоски & Ристовски ќе роварат по страниве да помогнат во нападот
Ајде да бидеме реални, без разлика кој ни недостасува ако не ја победиме оваа Грузија без 2 најдобри играчи не ни заслужуваме да идеме на Европско.

Бејтулаи :facepalm::facepalm::facepalm:
Дај боже да ме демантира, ама требаше да оди со 4-2-3-1 формација Мрмојадо....
Ме плаши Бејтула реално.....

Пак Несторовски, колку само нерва ме јади со НесторНемаГол, па чоекот чистач стана во Удинезе, го отпишаја скроз, ние стално прва постава, како во животна форма да е....
Абе Мрмињо, син посвоен да не ти е Несторовски, мамицата да ви ја поебам на двата, одма нервата ми се крева, кај го ископаа ова телето Бог да чува, абе и хет трик да дајш денес не ти простувам тешко дрво си реално, заради тебе страда Тричко само.....

За Адеми знаев дека ќе стисни заби, МАЖИШТЕ е Адеми, ќе има сили мислам барем за 45 минути и е одличен избор шо е во стартниот состав....

Шо да речам друго незнам.....

САМО ХРАБРО !!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Хрватите со повеќе емоции коментираат за Македонија од нашиве... ќе си пуштам СК2 :D

На целиов овој хајп во цела држава?

Тотално очекувам у 25 секунд автогол како тој Естонија со нас што си го даде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom