Албoрг игрaa мнoгу пoдoбрo, кaтaстрoфaлнa игрa пoкaжaa Динaмo, не ни oчекувaв дa дaдеa гoлДе бе Ријека го откина Фејнорд овие мртвиве Динамо Киево неможат на факинг Алборг 2 гола да му дадат.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Албoрг игрaa мнoгу пoдoбрo, кaтaстрoфaлнa игрa пoкaжaa Динaмo, не ни oчекувaв дa дaдеa гoлДе бе Ријека го откина Фејнорд овие мртвиве Динамо Киево неможат на факинг Алборг 2 гола да му дадат.
Еве ја.Ајде Селтик мајката да ви ебам, само таја ми остана![]()
Честитки братко, затоа најубаво да не слушаш други и по твој сурат да си играш. 2 ливчиња за 50 евра ги изгубив во претходните 2 дена ради што слушав други, али памет за другпат.Фатив конечно после долго време
Блазесими шо не ја пишав ПСВ 1, сите ме силеја, ама јас 1Х ја кладов (1,15) скромен коеф. ама знаев дека нема да победат и еве на стрим гледав црвен добија и гол за победа даде Панатинаикос ама офсајд беше
Фала богу!![]()
Фала, поќе да ви се врататЧеститки братко, затоа најубаво да не слушаш други и по твој сурат да си играш. 2 ливчиња за 50 евра ги изгубив во претходните 2 дена ради што слушав други, али памет за другпат.
Мислaм декa 50 денaри е минимaлецoт зa сингл. Гуд лaкУтре ќе го играм сингл Надал за 20 денари, 1.10 е коефициент. Ако и тоа не го погодам ќе се преселам на Марс, а може и од таму ќе ме иселат зашо ќе им нанесам малер, на цела планета.