Македонска фудбалска репрезентација

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Лоши вести, ја сонував утакмицата и сме изгубиле 2-1. До 80 сме воделе ама Столе заеба работа на еден центаршут и во последна мин уште еден гол сме примиле.
Ова е втор пат во животот да сонувам утакмица, прв пат заврши баш како што сонував.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Македонски медиуми ин а натшел:

Прегледај го приврзокот 274010
На последното тестирање испаднаа Велкоски и Ристевски позитивни. На претходното сите репрезентативци кои биле во кампот биле негативни.

И Адеми отпатувал...ќе се знае до почетокот дали ќе игра или не.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.990
Поени од реакции
9.701
Ќе мора да одиграме доста паметно, и да не си го дозволиме луксузот да промашуваме чисти шанси. На вакви натпревари мора да се реализира и од полушанси ако се сака да се стигне до целта. Голема штета за Барди и Адеми. Двајца фудбалери кои со еден потег можат да решат натпревар, ама јебига тоа е. Ние секогаш мора да одиме по потешкиот пат. Мислам дека и Николов и Спировски и тоа како можат да одговорат на предизвикот. Желбата и мотивацијата се неспорни, мислам дека и покрај се имаме добри шанси за пласман на Еуро.

Член од
18 декември 2019
Мислења
599
Поени од реакции
1.666
Кварцкелиа, тој младиот од Казан, кај нив позитивен на ковид. Многу опасен играч е, ќе биде олеснување големо ако не игра.
И Чакветадзе им е повреден, 9 мил вреди на Трансфермаркт и заедно со Кварцкелиа се највредни.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Официјално не игра Барди бе? Еееее да ти ебам среќата у пичка ццццццц

Абе ќе немаше никаков проблем ако завршницава се играше истата сезона кога заврши лигата на нации, кога цела екипа ни беше со првотимски статуси у клубовите, кога имавме моментум, кога бевме у форма имаше да ги скинеме Грузија, а не вака година дена подоцна со пола состав резерви и надвор од форма.

Ко Адеми да не беше доволен хендикеп па мораше сеа и Барди, дискус хернија фатил као дедо да е да ти ебам среќата мртва. Очекувам надчовечки напори од Елмас и тие копитата Несторовски и Трајковски да им ебам умрените, иако овој вториов секогаш играл на ниво зрепстација.

Нишо сеа Мрдиола ќе треба да се преобрази у Мрмарло Мрмчелоти, 442 дијамант нека жнее

Столе
Ристовски - Муслиу - Велковски - Алиоски
Николов - Спировски - Елмас
Пандев
Трајковски - Несторовски

Член од
17 август 2014
Мислења
3.705
Поени од реакции
5.937
Ако кај нив не играт Квича, и без Барди појаки сме, да голем хендикеп е повредата на Барди, ама ко ќе видиш и тие играат без 2 та главни играчи Чекаветзе и овај Квича позитивен на ковид шо е, ќе треба веројатно Елмас да го игра поповлечен во средина, пошто Спировски и Николов не ми се нај нај стабилни, Пандев ќе изгинит на терен, имат исксутво за вакви утакмици и мислам дека тој ќе ја решит, сепак штета без Адеми, Барди па дури и без Ристевски ќе имаме проблеми во дефанзива, но ко ќе видиш и Грузијците се во слична па можда и полоша ситуација, така да горе долу сме фита-фит, со малку среќа ќе треба да ги добиеме.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
И додека ние чекаме пласман на Европско, тука земјотреси, ај у пм :mad:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
На ден пред најбитниот меч у нашава историја 3 страни со глупави политички коментари сте испишале, следен коментар кај шо ќе има П од ПОЛИТИКА спомнато - 2 недели бан од форум.

20 години репкава ја сочинуваат разноразни играчи и сега у 2020 ќе ми се праите паметни што и како требало.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.575
Голема штета што не играат Барди и Адеми, вториов особено со големото искуство и те како беше битен дел од тимот. Сигурен сум па од друга страна дека Николов/Спировски ќе испорачаат во средина што се очекува од нив.
Несторовски ми е најлоша карика од средина/напад, мислам дека Трајковски ако добие шанса ќе ја искористи x2 подобро од Нестонемагол.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Голема штета што не играат Барди и Адеми, вториов особено со големото искуство и те како беше битен дел од тимот. Сигурен сум па од друга страна дека Николов/Спировски ќе испорачаат во средина што се очекува од нив.
Несторовски ми е најлоша карика од средина/напад, мислам дека Трајковски ако добие шанса ќе ја искористи x2 подобро од Нестонемагол.
Пандев ќе мора 90 минути да игра

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Адеми ќе игра бе, не го тупете :)

Kajgana Shop

На врв Bottom