Македонска фудбалска репрезентација

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Лоши вести, ја сонував утакмицата и сме изгубиле 2-1. До 80 сме воделе ама Столе заеба работа на еден центаршут и во последна мин уште еден гол сме примиле.
Ова е втор пат во животот да сонувам утакмица, прв пат заврши баш како што сонував.
Ја еднаш на одмор сонував резултат на утакмица од светско, што се играше утре дента и ја погодив. Сонував дека ќе биде 1-1 и после нашите ќе дадат гол. И така беше, осминафинале на светско - Југославија - Шпанија.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.146
Поени од реакции
3.951
И јас мислам дека Адеми ќе игра и дека ќе го оспособат за оваа утакмица. На нив ќе им фалат 3 битни играчи, еден од нив ни даде гол на последната утакмица во Скопје.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Дај боже да нема потреба да се форсира 90 минути и да ја решиме ние утакмицата многу порано ама ќе видиме, сигурно нема да побара измена у 60-та ако се крши резултатот знаејќи колку многу сака да одиме на ЕП.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.396
Поени од реакции
8.519
GOLEM PLUS ke e ako igra.
Никој не рече дека ќе игра само дека тренирал ако се знае дека и претходно беше побреден и играше со инекции, ништо чудо и утре да стегни заби и пробаат да игра ама лошо е и што барди е повреден и не патуваше со репрезентацијата

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.339
Поени од реакции
7.091
Како ги шеташе нашите Кварашелија, како деца мали, резил..... Неговото отсуство е најголемата придобивка за нас, а од нашите кој и да отсуствува е заменлив(освен Гранде Пандев)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Confirmed е ова за тоа кој ќе им фали на Грузијциве? Или е исто ко "Nikoj nema COVID super sostav za nashite!" ?

Ако е вистина...ау, одлично, ова е исто ко Муриќи за Косово што не играше...

Член од
1 април 2018
Мислења
2.109
Поени од реакции
4.100
Confirmed е ова за тоа кој ќе им фали на Грузијциве? Или е исто ко "Nikoj nema COVID super sostav za nashite!" ?

Ако е вистина...ау, одлично, ова е исто ко Муриќи за Косово што не играше...
Вистина е, потврдија од федерација.

Kajgana Shop

На врв Bottom