Македонска фудбалска репрезентација

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Значи онај Велковски тежок аматер е изгледа...и уште два гола да дај не го вадат со прелошите аматерски перформанси кои ги прикажува....не очекувам којзнае што ама многу лошо играат сите....Барди влезен е во некој филм дека е Роналдињо и ја држи топката, Несторовски се враќа да организира акција, Адеми и Николов не постојат, Алиоски барем во одбрана добар...назад само Муслиу е стабилен другите двајца за во Пелистер не ги земам....многу очајни

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.157
Поени од реакции
83.925
Значи онај Велковски тежок аматер е изгледа...и уште два гола да дај не го вадат со прелошите аматерски перформанси кои ги прикажува....не очекувам којзнае што ама многу лошо играат сите....Барди влезен е во некој филм дека е Роналдињо и ја држи топката, Несторовски се враќа да организира акција, Адеми и Николов не постојат, Алиоски барем во одбрана добар...назад само Муслиу е стабилен другите двајца за во Пелистер не ги земам....многу очајни
не.
за у Пелистер можат

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Нашиве се Шанија за овие ропаци бе, две чисти немаат од фудбал.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.636
Поени од реакции
18.901
Секојпат кога топката треба да ја допри Столе коски се тресат, понестабилен голман немам видено.
Дали трема имаат не знам шо е работата, Косово ништо не игра и мора да се добие, лошото е шо и ние не играме ништо

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.491
Ovoj sudijava retko iritantno kopile.
Интер-Севиља ја судеше мртви му ебам, ги осакати Интер за век и векова. Има среќс што нема публика на Градски, со базука ќе го гаѓав матерница му ебам.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Аууу...жолташиве кај нас..леле 0 доверба имам во овие дека нема да добијат црвен до крај....
ja da sum Mrme, na vakva utakmica od tolkavo znacenje, sea uste na poluvreme gi vadam tie so zolt karaton.. ali jbg, ne e ova football manager :D

Kajgana Shop

На врв Bottom