- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.983
- Поени од реакции
- 74.043
Дај им бе еден жолтз бе да ти ебам се...
Кој знае колку зима за патни трошоци од Куманово до Ваљекано...За овие што сакаат теории на завери. Столе живее во албански крај во Куманово.
не.Значи онај Велковски тежок аматер е изгледа...и уште два гола да дај не го вадат со прелошите аматерски перформанси кои ги прикажува....не очекувам којзнае што ама многу лошо играат сите....Барди влезен е во некој филм дека е Роналдињо и ја држи топката, Несторовски се враќа да организира акција, Адеми и Николов не постојат, Алиоски барем во одбрана добар...назад само Муслиу е стабилен другите двајца за во Пелистер не ги земам....многу очајни
Интер-Севиља ја судеше мртви му ебам, ги осакати Интер за век и векова. Има среќс што нема публика на Градски, со базука ќе го гаѓав матерница му ебам.Ovoj sudijava retko iritantno kopile.
o glupav, poloshkite igraci ti se najdobri vo timov. Barem malku respekt da imash za Bejtullai, Musliu, Ademi koi igrat bez greshka.И судијава да не е од Полошко?
ja da sum Mrme, na vakva utakmica od tolkavo znacenje, sea uste na poluvreme gi vadam tie so zolt karaton.. ali jbg, ne e ova football managerАууу...жолташиве кај нас..леле 0 доверба имам во овие дека нема да добијат црвен до крај....