Македонска фудбалска репрезентација

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
боли глава утакмица. да не е македонија ваква утакмица да ми платат $1000 не би гледал. ајде малку похрабро, инаку на вакви утакмици никој не гледа убавина. важни се бодовите ништо друго

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Би го ставил Тасевски,Лазевски би го стаил лев бек,а Попов би го ставил понапред во среден ред да делува по левата страна.
Или пак Гроздановски.
Тројца играчи кои подобри би биле од овој волов.
Јас бев голем фан на Тасевски уште од Вардар кога играше, и сеуште мислам дека е талентирано дете, ама го пробавме многу пати во квалификации и секогаш ја покакуваше. Тој е играч за некаква офанзивна формација, која ние никогаш нема да ја играме. Од Величе не очекувајте креативност, кој рекол некогаш дека Величе е креативен везњак? Него му е работа да трча многу и да прекинува акции. Не барајте креативност и убава игра, бидете среќни што сме назад вечерва. Единствено што треба е да се работи на контрите и треба секој натпревар да го играме дефанзивно. Таков ни е составот и толку ни е силата, објективно.

Член од
18 март 2010
Мислења
53
Поени од реакции
1
Има нешто ново на натпреваров? Кој има шанси во второ полувреме?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.843
Се плашиме гол да дадеме.
Него, Лазевски влезе, али ко што гледам, он игра средина а Попов бек, ми нема логика ова.

п.с. Хамшик ... хиууу.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
И ние и тие. Се е по старо, тие напаѓаат, ние чекаме шанса од контра. Можевме и да губиме и да водиме до сега.

M

Mario Gómez

Гостин
Хамшик е многу глуп, незнам што го креваа.

Шознам мислим дека убо изигравме. Само овој Шиков го остај на тој долу милијарда пати да центрират.

Него, Пандев немат играно до 90-та минута некогаш.

Леле се изначукаа. :)

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.640
Поени од реакции
3.261
И судијата не знај зошто му даде црвен на Шиков... мамата.

едит: Поглуп гол не сме примиле во историјата..

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Не ми е криво за картонот го заслужи. Ако веќе симулираше повреда можеше да остане 10-тина секунди на аут линија, многу наивно покажа дека глумеше. Се даваат картони за вакви работи. Не се нервирам за тоа.

И за Јонуз не ми е криво 10 натпревари нека го казнат. Во ситуација кога секои две минути тие имаат шанса, ние имаме контра, тој уцвика и го извади Тричко. Смачено ми е од селектори што бранат резултат. Кога друг пат шанса да ги најдеме вакви никакви во одбрана и да им земеме 3 бода? Некогаш мораш да се коцкаш, да покажеш храброст. Јонуз е од долга низа мак селектори кои тоа го немаат. И за него не се нервирам.

Ама овој коментаторов, од памет ме вади!

ЕДИТ: така и ни требаше. Дежа ву, некој?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ајт наздравје :tapp:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Успеаа курвите да дадат гол со помош на мочаниот судија, пи*ки цела уефа матер да им е*ам!!!!!

М

Мартин`

Гостин
Нека си ебе мајката судијата копиле мрсно секој старт на нивни играч веднаш свири фаул, нашиве ќе ги клизнат веднаш ги тера да стануваат ставарно е копиле мрсно нека си ебе мајката и УЕФА што става вакви глупи судии за џабе даде црвен картон на Шиков и Јонуз и после ќе играме епа нема! Играчите солидно изиграа и со оглед на топките одлична партија на Пандев - Ристиќ во нападот ама џабе ..

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Од се дефинитивно оба не го заслужиме!!!Ама и Шиков е крив бе,што ли направи гробот негов...

Kajgana Shop

На врв Bottom