B
Black Guard
Гостин
Остај ти што ги убиваат кога ќе нападнат.
Јас викам да им забраниме да живеат било каде, зашто ние сакаме да се бањаме во океанот, сакаме да сурфаме.
Ајде да ги убиеме бе, шо.
Missing the point Puma.
Не реков да ги убиеме-се убиваат штетници,како глодарите на пример,молци и сл.
Не збориме за Океан туку за езеро каде потенцирам сеуште нема официјална потврда дека плажата е под концесија и мене јасно ми е-ОК е да се дресираат кучиња макар и таму,но ако веќе истите се во вода тогаш нека ги загради т.е нешто налики мини базенче само за кучиња па таму нека трчккаат по топчиња,нека се дресираат,пливаат и тоа е живо биќе-АМА да го изедначиш со мало дете во случајов внуците на членот анчо е крајно нелогично,јас декада откако ми го у8бија првиот шарпланинец за кој се приврзав како дете добив друго куче(кучка,убава,адреналинска хепи) и за да трагедијата биде поголема ПАК ми ја ОТРУЈА....иии БОЛИ,ама јас не можам човечки живот да изедначам со кучешки,тоа им успеа само на политичарите..
ИО АКО толку си за правата на животните и кучињата ајде да ве видам одете во Кина каде ги дерат и јадат и таму протестирајте...ангажирајте се,ете за Скопје не ве бива можеби Кина ќе ја решите.