Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Член од
6 август 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
А бе бараат лична карта колку да се рече. Јас само ја покажав од надвор и толку ми сменија 5 карти одма. Али ваква неорганизираност не сум видел. Зимаш карти и немаш од каде да излезеш. Наместо да пробаат да си го обелат образот, да се мењаат карти ко од шала, со ред, со сите нишани, тие глупост до глупост.
АМАТЕРИ!!!!!
Затоа да не ве чуди што не можеме еднаш до бараж да стигнеме.

a da ne prodavas ti nekoja valda ti se mnogu 5 karti :P ako da pisi na PM zainteresiran sum da kupam pozz

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
5 карти ? Нели е дозволоено само 3 ?
Јас земав карта пред отприлика 2 саати, можеше да земеш неограничен број на карти, но со лична карта. Значи можеа да земат само тие што веќе предходно имаа купено, додека карти во слободна продажба немаше.

Начинот на кој се доаѓаше до билетарата за да го замениш билетот нема да го коментирам. Срамота!!!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
После ова можам слободно да кажам дека сакам се најмило да му умре на Хари, а се друго женско во фамилија цела West Coast да го изебе ова беше надвор од границите на секоја нормала.

Не сме кучиња бре да ви ебам мајката малоумна!!!!
Ти со срце идеш да ја бодриш Македонија, они ке ми глумат шерифи пу бре да се плукнам у фацата гадна.

МВР да ви ја неабам мамицата и на вас, му викам дечко дај бе направи ред и ми одговара е ако де остај ги нека се буткаат.

nikola11

МАКЕДОНИЈА!
Член од
4 август 2009
Мислења
12
Поени од реакции
1
Каков резил еееј!!! Наместо да наместат огради и на секоја ограда да има по еден полицаец кој ќе пушта по 2-3 луѓе све беше катанга. Полицајците седеа на страна како ништо да не се случува. Им се слошуваше на луѓево. Паѓаа у несвест.
Иначе снимав клипче со целата хаварија, ги снимив полицајците како седат без да преземат ништо и отидов во Сител ТВ да им го приложам тоа за да го пуштат и замислете добив одговор од Бошко Трпески дека полицајците така требале да седат. Дека тоа им било работа еееј! Работа да набљудуваат како се гушат луќето?! У превод да остане хаваријата. Катастрофа.
Потоа сретнав еден камерман кој ја снимаше само толпата и кога му реков да ги сними полицајците како ништо не прават, т.е. седат со вкрстени раце добив одговор: "Кога ќе бидеш режисер ќе ми го кажеш тоа". Очигледно дека и тој работел под некакви директиви.
Се на се голема срамота.:nesum:

Т

Топџија

Гостин
5 карти ? Нели е дозволоено само 3 ?
А бе се е дозволено!! Само пуштија муабет дека не може повеќе од три или не знам колку. Така може да функционира на продажба, а не на замена на карти. Само повеќе гужва направија со тоа, дупло помалце луѓе ќе имаше да се знаеше дека кој колку сака може карти да замени.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
Сега братучет ми ми кажа, ги сменил сите 6, само требало документ за идентификација. И да, имало некои копилиња пред него со фалш карти, и не им давале да ги сменат. Сите тие што чекале ред, ги пцуеле копилињата со фалш картите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Викав дека тоа со Боки 13 е чиста шпекулација и одвлекување на внимание од скандалов со картиве. Најверојатно Влатко Лозаноски ќе ја пее химната и ќе настапи на полувреме. Така барем му пишува на официјалниот фејсбук сајт.:helou:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Успеа некој од форумџиите да земе од новите карти карти и да ни ги сподели несекојдневните случаи од картонската куќа ака. билетарница?
Јас земав отидов накај 12 имаше над 1000 луѓе хаос невиден. Организација нула си ја покажавме културата, ниту имаше ред ниту имаше доволно билетари за да оди според некакви прописи па за среќа мене ми ги смени еден човек картите за 5 мин и се одвоив од останатите.
ФФМ мора да се засрами за сето ова и ФИФА да ни забрани да играме меѓународни натпревари со тоа што ќе го казни целото раковдство бидејќи ионака печатеше додатно 10.000 "фалсификати" кои и онака беа исти со другите но целта си ја постигнаа заработија повеќе, го излажаа народот којшто ионака не е добро информиран за целиов преседан, до сега најголем спортски скандал којшто мора да се осуди !

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Бев пред билетара околу 12 саат,и таман влегов да ги заменам картите помина еден мој пријател со карта во рака,ја земав неговата да ја споредам со мојата и бев изненаден ФАЛШ сум земал.ц ц ц Ми се идеше да убијам некој...после поштено си се прибрав накај дома.Муабетот е како сум можел чкарт карта да купам а да не приметам :tapp: знам од кој ја земав , правдада ке дојде на виделина...:nerv::nerv::nerv:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Пред билетарите беше катастрофа. Место чандари и редари да стават ред сите се буткаа како дебили големи. Чекав повеќе од два саати и кога дојдов на ред тие од позади се утепаа од пцуење зошто мењавав 25 карти.

Кога излегов од редот исто како од машина за перење да сум излегол. Крвта да им ја ебам на сите во ФФМ што направија ваква глупост.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Каков резил еееј!!! Наместо да наместат огради и на секоја ограда да има по еден полицаец кој ќе пушта по 2-3 луѓе све беше катанга. Полицајците седеа на страна како ништо да не се случува. Им се слошуваше на луѓево. Паѓаа у несвест.
Иначе снимав клипче со целата хаварија, ги снимив полицајците како седат без да преземат ништо и отидов во Сител ТВ да им го приложам тоа за да го пуштат и замислете добив одговор од Бошко Трпески дека полицајците така требале да седат. Дека тоа им било работа еееј! Работа да набљудуваат како се гушат луќето?! У превод да остане хаваријата. Катастрофа.
Потоа сретнав еден камерман кој ја снимаше само толпата и кога му реков да ги сними полицајците како ништо не прават, т.е. седат со вкрстени раце добив одговор: "Кога ќе бидеш режисер ќе ми го кажеш тоа". Очигледно дека и тој работел под некакви директиви.
Се на се голема срамота.:nesum:
Каков сител бе, оди во канал 5, жива срамота.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Пред саат време дојдов гузва невидена чекав саат време за да заменам билет бев околку 12 тогас имаше 1000 души и си викам ке се вратам за 2 саати и имаше околку 300 тогаш. Вакво нешто не сум видел срамота е ова за ффм тие па од полиција незнаат ред да направат од сегде влагаат луге хаос бесе невиден,имасе и на лица кои им се слоши па турканици па што уште не. Тој хари е идиот најголем во дрзавата кој му дал да биде претседател на ффм нз ја катасторфа сме!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom