Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
ФФМ незаконски собира лични податоци од граѓаните, кои ги заменуваат билетите

еве за што зборам јас. ах бе аман од киксовиве
веќе преку онакво ми е од натпреварот
Не сум сигурен за ова... ама не е прв пат кај нас да се купуваат билети со лични карти, а мислам дека во светот, посебно во Англија тоа е нормално :raz:

А

Ајсшутер

Гостин
Оставка од претседателот на ФФМ обавезно после ова, ептен неорганизирано ..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Аха... сигурно ќе поднесе оставка :pos:
Позади него се и ФИФА и УЕФА... него ни државата не може да го смени :raz:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.510
Не сум сигурен за ова... ама не е прв пат кај нас да се купуваат билети со лични карти, а мислам дека во светот, посебно во Англија тоа е нормално :raz:
НЕ СМЕАТ да ти запишат МАТИЧЕН БРОЈ, затоа што тоа е личен податок. Да ти ја прегледаат личната карта и да видат дека си ти - смеат. Може да ти запишат и регистарски број на личната карта, ама матичниот не смеат. Поготово не кога не ја објасниле причината зошто им се потребни тие матични броеви.

Или демек, еве, сеа е „регуларно“ - ќе запишуваме демек нешто. :nesvest:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Е стварно не знам дали го запишуваа бројот од личната карта, или матичниот број... не сум сигурен.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.299
Поени од реакции
7.025
лична карта е сигурно...не ми се верува да се до толку неписмени да запишуваат матичен број

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Значи какви дегени се овие од ФФМ :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Преку к*р ми дојдоа

ХАРИ ПЕДЕР !!!
ФФМ ОСТАВКА !!!

Т

Топџија

Гостин
А бе бараат лична карта колку да се рече. Јас само ја покажав од надвор и толку ми сменија 5 карти одма. Али ваква неорганизираност не сум видел. Зимаш карти и немаш од каде да излезеш. Наместо да пробаат да си го обелат образот, да се мењаат карти ко од шала, со ред, со сите нишани, тие глупост до глупост.
АМАТЕРИ!!!!!
Затоа да не ве чуди што не можеме еднаш до бараж да стигнеме.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
А бе бараат лична карта колку да се рече. Јас само ја покажав од надвор и толку ми сменија 5 карти одма. Али ваква неорганизираност не сум видел. Зимаш карти и немаш од каде да излезеш. Наместо да пробаат да си го обелат образот, да се мењаат карти ко од шала, со ред, со сите нишани, тие глупост до глупост.
АМАТЕРИ!!!!!
Затоа да не ве чуди што не можеме еднаш до бараж да стигнеме.
5 карти ? Нели е дозволоено само 3 ?

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ај малце да сменам тема со картиве да прашам да не знае некој да има точна информација коа стигаат Шпанците на аеродром утре?

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Абе тие ффм не се нормални бе, народ гужва чека да смени карти у најголемата врукина, они викнале полиција и обесбедување ама полицијата и обезбедувањето си седат на страна под сенка и гледаат како народов се гура, друга работа па и ние што простотилук од народ ќе бевме место човечки ред да се чека се гураат бе бате ич око не им трепнува а не им текнува дека без гурање по ред еден по еден побрзо ќе се заврши работата. и трето незнам што ќе биде со нумерацијава идиотска работа плаќаш 200 денари ќе гледаш горе со гулабите заедно и плаќаш 200 денари а ќе глеаш од блок 4ри од ред 5 исто ко у ложа да си, да ти ебам и федерација и хари идиоти кретени педери УА ФФМ

Ај малце да сменам тема со картиве да прашам да не знае некој да има точна информација коа стигаат Шпанците на аеродром утре?
би требало да дојдат со овој лет
AEA 851 MADRID AIR EUROPA(AIR ESPANA)/PALMA 13:05

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Сега видов на вести на Телма, она беше катастрофа. :ija:

П

Паган-др

Гостин
Сега видов на Телма колкава гужва имало. Па тие не се здрави бе. Вака те вадат од таму да излезеш. :хура:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
би требало да дојдат со овој лет
AEA 851 MADRID AIR EUROPA(AIR ESPANA)/PALMA 13:05
Тогаш тргнуваат или би требало тогаш да стигнат

Сега видов на Телма колкава гужва имало. Па тие не се здрави бе. Вака те вадат од таму да излезеш. :хура:

На телма не покажаа ни пола од тоа што беше тоа беше само на почетокот а тек после

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Не бе... тој што го покажаа беше меѓу првите што земаа карти и почна да изводи малце човекот :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom