Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
od spic e tekstov.

namesto da stavat na poluvreme nekoi razgoleni zenski da igraat, da ne recam tancarki (moze i striptizerki, nikoj nema da se zali) tie ke ni dadat da go gledamo ovja pederov, bog da cuva so vakvi luge, znaci za ovoj natprevar ja pominaa sekoja granica.
Хехе никој немаше да се буни тука али тоа е таман ќе не освежат така ќе забораевме на картите а вака ќе се исфустрираме уште поише само незнам колку упаљачи и мобилни ќе се фрлат накај боки

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Хехе никој немаше да се буни тука али тоа е таман ќе не освежат така ќе забораевме на картите а вака ќе се исфустрираме уште поише само незнам колку упаљачи и мобилни ќе се фрлат накај боки
bogami, ja tri upalaci ke zemem, 1 se znae za sto, a dr 2 za frlanje (po 1 za pred utakmica i za na poluvreme).

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
eдна препорака за тие шо ќе одат,

да не заборавете да си земете слушалки за мобилен (или мп3 плеер или слично) за заштита при недај боже (ако е точно ова за изродо боки 13ка)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ај ај убаво да си поминете боки ќе ве заспие со својот милозвучен глас.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
има време хари до среда да го викне и азис да ја забавува публиката:tapp: добро е што не купив карта :helou:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
има време хари до среда да го викне и азис да ја забавува публиката:tapp: добро е што не купив карта :helou:

Ти боки го гледаш 15минути,а шпанија ја гледаш 90минути.Шпанија доаѓа еднаш у 100години(така е зборот).За еден боки да не отидеш,треба да си ненормален.Јас сум на одмор иначе ќе идев фала богу.:nenene:

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ти боки го гледаш 15минути,а шпанија ја гледаш 90минути.Шпанија доаѓа еднаш у 100години(така е зборот).За еден боки да не отидеш,треба да си ненормален.Јас сум на одмор иначе ќе идев фала богу.:nenene:

ГРЕШКА!!!

Одам на стадион за да ја гледам и за да навивам за Македонија како што сум одел и кога не сме играле против Шпанија, Шпанија е секундарен мотив!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
ГРЕШКА!!!

Одам на стадион за да ја гледам и за да навивам за Македонија како што сум одел и кога не сме играле против Шпанија, Шпанија е секундарен мотив!
Се сложувам со тебе... :)
Инаку за Боки 13 на еден друг форум прочитав дека со него ќе биде тестирано за колку време може да се испразни стадионот... пропишанот од ФИФА и УЕФА е околу 12 минути, на Градски се постигнувало некое време од седум минути... но по се изгледа ќе го срушиме светскиот рекорд и ќе се испразни стадионот за околу пола минута со оглед на тоа што некои ќе се обидат да ја прескокнат северната трибина :pos:
И за крај... пи*ка ви матер ФФМ... малце ќе ме малтретирате со билетите па и уште Боки 13 да ми пее... да ви е*ам све по список...

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Боки 13? Ахахахахаха ќе не знаат како геј нација после...ебате изродот прилепски ако сака може и геј парада на стадион да организира пред натпреварот...100 години фудбал во Македонија со Боки 13...ма ова мора да е заебанција.

ti mozis na narodot prilepski da mu go :pusk::pusk::pusk:.zboruvaj protiv hari me boli ku.ot gnasen e toj i jas go mrazam ama protil narodot prilepski ne.btw boki 13 glaven e komita :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Дали знаете до колку ќе работат билетарниците утре?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Некаде прочитав дека ќе работат од 12 до 20 часот :raz:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ако има некој вишок карти за југ нека пише на профил кај мене ако сака размена или ако продава.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Еве ти официјално:
Замената на билетите кои се купени на билетарите во Скопје, ќе се врши на истото место во Понеделник 10.08.2009 година со почеток во 12.00 часот. Билетарите ќе работат истиот ден до 20.00 часот. Доколку не се заврши замената истите ќе работат и во Вторник 11.08.2009 со почеток од 08:00 -20:00 часот.
- Секое лице кое ќе менува билети задолжително со себе да носи документ за лична идентификација како би можело да се евидентира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom