Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
od spic e tekstov.

namesto da stavat na poluvreme nekoi razgoleni zenski da igraat, da ne recam tancarki (moze i striptizerki, nikoj nema da se zali) tie ke ni dadat da go gledamo ovja pederov, bog da cuva so vakvi luge, znaci za ovoj natprevar ja pominaa sekoja granica.
Хехе никој немаше да се буни тука али тоа е таман ќе не освежат така ќе забораевме на картите а вака ќе се исфустрираме уште поише само незнам колку упаљачи и мобилни ќе се фрлат накај боки

Хехе никој немаше да се буни тука али тоа е таман ќе не освежат така ќе забораевме на картите а вака ќе се исфустрираме уште поише само незнам колку упаљачи и мобилни ќе се фрлат накај боки
bogami, ja tri upalaci ke zemem, 1 se znae za sto, a dr 2 za frlanje (po 1 za pred utakmica i za na poluvreme).

eдна препорака за тие шо ќе одат,

да не заборавете да си земете слушалки за мобилен (или мп3 плеер или слично) за заштита при недај боже (ако е точно ова за изродо боки 13ка)

Ај ај убаво да си поминете боки ќе ве заспие со својот милозвучен глас.

има време хари до среда да го викне и азис да ја забавува публиката:tapp: добро е што не купив карта :helou:

има време хари до среда да го викне и азис да ја забавува публиката:tapp: добро е што не купив карта :helou:

Ти боки го гледаш 15минути,а шпанија ја гледаш 90минути.Шпанија доаѓа еднаш у 100години(така е зборот).За еден боки да не отидеш,треба да си ненормален.Јас сум на одмор иначе ќе идев фала богу.:nenene:

Ти боки го гледаш 15минути,а шпанија ја гледаш 90минути.Шпанија доаѓа еднаш у 100години(така е зборот).За еден боки да не отидеш,треба да си ненормален.Јас сум на одмор иначе ќе идев фала богу.:nenene:

ГРЕШКА!!!

Одам на стадион за да ја гледам и за да навивам за Македонија како што сум одел и кога не сме играле против Шпанија, Шпанија е секундарен мотив!

ГРЕШКА!!!

Одам на стадион за да ја гледам и за да навивам за Македонија како што сум одел и кога не сме играле против Шпанија, Шпанија е секундарен мотив!

Се сложувам со тебе... :)
Инаку за Боки 13 на еден друг форум прочитав дека со него ќе биде тестирано за колку време може да се испразни стадионот... пропишанот од ФИФА и УЕФА е околу 12 минути, на Градски се постигнувало некое време од седум минути... но по се изгледа ќе го срушиме светскиот рекорд и ќе се испразни стадионот за околу пола минута со оглед на тоа што некои ќе се обидат да ја прескокнат северната трибина :pos:
И за крај... пи*ка ви матер ФФМ... малце ќе ме малтретирате со билетите па и уште Боки 13 да ми пее... да ви е*ам све по список...

Боки 13? Ахахахахаха ќе не знаат како геј нација после...ебате изродот прилепски ако сака може и геј парада на стадион да организира пред натпреварот...100 години фудбал во Македонија со Боки 13...ма ова мора да е заебанција.

ti mozis na narodot prilepski da mu go :pusk::pusk::pusk:.zboruvaj protiv hari me boli ku.ot gnasen e toj i jas go mrazam ama protil narodot prilepski ne.btw boki 13 glaven e komita :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Дали знаете до колку ќе работат билетарниците утре?

Некаде прочитав дека ќе работат од 12 до 20 часот :raz:

Ако има некој вишок карти за југ нека пише на профил кај мене ако сака размена или ако продава.

Еве ти официјално:
Замената на билетите кои се купени на билетарите во Скопје, ќе се врши на истото место во Понеделник 10.08.2009 година со почеток во 12.00 часот. Билетарите ќе работат истиот ден до 20.00 часот. Доколку не се заврши замената истите ќе работат и во Вторник 11.08.2009 со почеток од 08:00 -20:00 часот.
- Секое лице кое ќе менува билети задолжително со себе да носи документ за лична идентификација како би можело да се евидентира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom