Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
P

pepito*

Гостин
Да му мавнеше Наумоски на Попов шлаканица,дефинитивно ќе имаше и обратна,ама вака Попов си го изеде и си знај дека не можи да му врати на Седлоски

Се на се Отказ за Седлоски и утре да не го видам во прва постава,камоли капитен да биде

В

Вори

Гостин
Дај боже да му е последен меч на Седловски утре... затоа што Васовски се опорави и изигра цел меч за Ајнтрахт... Сите можиме да видиме дека Седловски е немоќен во дуелите со противничките играчи, го поминуваат како брз воз а тој како пензионер трча позади нив. Ова е срамотно... Мислам дека треба да ги суспендираат овие играчи и воопшто да не бидат повикани повеќе за репрезентација. Ебате капитенот, ќе дели шамари поради една мочана серва... а ние овде ќе губиме нерви поради такви дебили на кои очигледно к*р не ги боли за Македонија.
Попов не е крив во никој случај..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ќе му ја изнебам мајката утре на тоа копилето Седловски, не ми се верува еј кое право си го дава...:tapp::tapp:И да е крив, и да е прав тоа несмее да се деси бе ШАМАР да мава на друг играч ц.ц.ц.ц не ми се верува.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Попов не е крив во никој случај..
Не е воопшто крив... а Седловски и Наумовски, немам зборови, посебно Наумовски, трчаше како петел, го мислев за голем патриот, ебате патриотот, нека си оди да игра за Партизан пи*ка му матер :tapp:

P

pepito*

Гостин
си го повлекувам гласот за Македонија дека ќе победи

Овие играчи со задоволсто би ги гледал како се декласирани
Од видеово многу сум револтиран

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.523
Ви давам 200 евра, и да не сте пишувале повеќе на темата. :vozbud:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Каква е улогата на Наумовски во фркава?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Зошто ќе биде интересно, има посебна тема тука за шлаканицатаhttp://forum.kajgana.com/showthread.php?t=42585 :)

На оваа тема останува да се дискутира за натпреварот, влезниците и стадионот.
На темата за Седлоски и Попов, се дискутира за причините и исходот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Има нова тема за овој скандал, таму префрлете ја стриктно само оваа дискусија, калакурница иначе ке е темава, те за картите, те за мечот, уште ова фалеше тука .

едит : Eјсид ме претркал . :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Drugari da ne ima nekoj proverena informacija koga ke imaat trening deneska? vo kolku saat...

nikola11

МАКЕДОНИЈА!
Член од
4 август 2009
Мислења
12
Поени од реакции
1
Значи утакмицава со Шпанија стана резилаана. Сега и со Андора да сакаме да организираме пријателска нема да дојдат пошто ќе видат какви сме и што се ни се случуваше пред и околу натпреварот. :nesum:

C

cige

Гостин
Во спортот дисциплината е на прво место, така да сега отказ од репрезентација му е неопходен.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Уште една работа што ќе ме нервира на утакмицава.Дека ќе има луге што првпат идат на утакмица и ќе се прават вистински навивачи.Ако више идат утре нека продолжат да одат понатаму а не само да ги гледаат шпанците и да не одат на 5 години еднаш на стадион поарно нека си седат дома:tv: да отстапат место на вистинските навијачи

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
последниве неколку години на 90 посто од утакмиците дома имам идено,, а за утакмицава со шпанија пола идат за да ги видат торес виља касиљас и компанија и сеа нема карти за тие шо ја сакаат МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom