пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.518
- Поени од реакции
- 9.373
да, како пола форум од Германија што ужива во убавините со Нато.Ти од Австралија ја гледаш окупацијата на дело?
да, како пола форум од Германија што ужива во убавините со Нато.Ти од Австралија ја гледаш окупацијата на дело?
Всушност, појма немаш што зборуваш, ама битно се расфрлаш со големи зборови како окупација.да, како пола форум од Германија што ужива во убавините со Нато.
дечко ако те пуштиле од штаб да првиш норма за 500 денари, не мора да лупаш глупости, пробај нешто попаметно да напишеш, ти ја знам маката, си стигнал до работа како "програмер" пред избориве и сега пробуваш да си ја зачуваш ама тоа не значи дека треба да тресиш зелени.Всушност, појма немаш што зборуваш, ама битно се расфрлаш со големи зборови како окупација.
Кој ги врти нив двајца. Они имаат програма, во која нема ни лево, ни десно, него НАТО е целта. Таа ориентација на нивните партии е на сцена, доста долго време. Подолго од нивниот стаж.Што се тиче до мицкоски и заев, еве ти насоки:
"Evil is evil, lesser, greater, middling - makes no difference. The degree is arbitrary, the definition blurred. If I'm to choose between one evil and another, I'd rather not choose at all."
Прај тоа што сите праат, оди си од државава... негде далеку од сите овие глупости...
Vidi sega vaka. Te cenam od nekolku pricini. Prvo za razlika od onoj idiotot gevgeliski sto tri cisti nemase od moderiranje, ti si velicina za nego. Kako vtoro eden od retkite si sto javno barem na forum si prizna deka zgresi.Пак ќе речам јасно ми е све, жалам што сум гласал и верувал во некој "од лоши - полоши".. но за жал позади Преспанскиот договор застанаа и гласаа во собрание И ТИЕ што претходно "гинеа" за Македонија и нејзиното име.
Не дека ти ова не го знаеше ама сепак, добро е да се повтори
Ova ti idi kako da imas gangrena na noga ( zapadnite teritorii) ama ti da se gordees so toa deka doktorite ti ja garantiraat celovitosta na teloto vkucuvajki ja i nogata. Jaka garancija, nema sto tuka.Е тоа е така.
НАТО сепак ќе ти ги гарантира границите.
Вицот со чеканот...Дали ќе бидат тоа границите на некаква Илирида, по некое време, е друго прашање.
Паааааа, не баш. Наше е да постоиме таму. Што потивки, тоа подобро. Во спротивно, може да ни поделат уште понекоја воспитна.Муабетов ми е, влегуваме во еден воен сојуз каде што се случуваат "интересни" дешавки, и ние како држава треба да ги пратиме сите случувања.
Португалија.Која членка на НАТО била нападната и ѝ биле сменети границите, одземена територија?
Kој ја нападна?Португалија.