Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.910
- Поени од реакции
- 1.552
Као не ве мрзи на ладново да се кољате само не знам...
У мое време женски бркавме у средно а овие сакаат да глумат Полат. Стварно не сфаќам како им е приоритет ова да прават.Као не ве мрзи на ладново да се кољате само не знам...
--- vo ime na sozivotot i meguetnickata tolerancija kazi mu na bratceto da go svrti i drugiot obrazЕве бе у 45ка,се качил некој на Асуц и го мавнал брат ми,детето ни криво ни дужно,си го познаам братот ебаго....
Среќа што не било нешто посериозно....
Нема крај на ова,нема.....
Потполно си у право...И не ми е јасно како тоа полицаец неможе ништо да спречи. Еве да кажеме и еден да е.. Па зарем и него ќе го истепаат??? Па кај живиме бе ние ако полицаец несмее да спречи тепачка - што е ова Бафало Бил го пука шерифот -див запад?? За напад на полицаец се лежи затвор шо е работава, фаќа еден од напаѓачите бара засилување го приведуе и детето ги кажува сите учесници..... И крај на прикаската.Голем удел во потпалување на ситуацијава има медиумот...Тоа се луѓе од планина, луѓе спремни да се млатат 24/7, пошто немаат друга попаметна работа у животот. Eдвај чекаат некој да ги потпали, некој малце да им го испере мозочето со коефициент на интелегенција не поголем од 50 и да им влијае, brainwashing accomplished. Ама и медиумите си ебале матер, си ја знаат они работата. Одма имаш една огромна драма, болдирани и фонт 72 наслови на весници, драматични најавни шпици за инцидентите, итн. Знаеме сите дека цивилизираниот албанец н ема да праи рчки, тоа се тешки сељачишта шо сакаат да го пуцаат, што со едно гледање на Сител вести се жарат и крвта почиња да им врие, а татко им во меѓувреме им го оштри ножот. Највеќе ме нервира што Јанкуловска онака ладнокрвно си вика " Не можеме да бидеме сигурни и да обезбедиме целовкупна заштита, еден полицаец во автобус не е доволно". Па добро бе мајката, стај 3-4, дур е тензично. Значи ја ако се возам у автобус деновиве треба у секој момент да очекувам љоч шо ќе сака да ме брца, така?
Policajcite gi zabole za decata dali se kolele ili ne, biten e sendvicot na raat da se izlapa, a bogami i kjebapite, so kromid !!!Потполно си у право...И не ми е јасно како тоа полицаец неможе ништо да спречи. Еве да кажеме и еден да е.. Па зарем и него ќе го истепаат??? Па кај живиме бе ние ако полицаец несмее да спречи тепачка - што е ова Бафало Бил го пука шерифот -див запад??
А така да биде, ок ќе биде така?И јас зборев со постари и пред 20 години албанците биле тепани како од полиција така и од македонците, никој не смеел да писне.
јас некогаш поминувам низ бит пазар и чаир и тоа во 3 часот по полноќ, и ич не ми е стравВикаш да се пазам и во Чаир кога се шетам а?
Во 24:00 часот , не е чудно да се осмелиле македонци да одат до надвозникот и да фатат некого ... чим биле со ножеви ... Чаир во тоа време ретко кој минува.
Ништо чудно, махери се за правење рчки, али боље да не донесуваме такви заклучоци пошто од кај знаеш кој се го чита форумов?Ова е америчко срање, од сите амбасади само они дадоа соопштение дека ги осудуваат инцидентите и тоа побрзо дури и од некои наши институции, тоа може да се направи ако веќе се има направено план како да се делува.
Па тие амбасади се во наша земја и не ме заболе дали читаат.Ништо чудно, махери се за правење рчки, али боље да не донесуваме такви заклучоци пошто од кај знаеш кој се го чита форумов?
Го чита МВР, Тајни Служби, странски оперативци, така да пазете нешто погрешно да не напишете, оти ќе ви затропаат џандари со марици и типци во црно на врата. Јас претпоставувам дека од горе наведениве барем некој го следи и надгледува форумов.Ништо чудно, махери се за правење рчки, али боље да не донесуваме такви заклучоци пошто од кај знаеш кој се го чита форумов?
Зошто сарказамов?Го чита МВР, Тајни Служби, странски оперативци, така да пазете нешто погрешно да не напишете, оти ќе ви затропаат џандари со марици и типци во црно на врата. Јас претпоставувам дека од горе наведениве барем некој го следи и надгледува форумов.
АПЕЛ ДО МВР - ЗАРАБОТЕТЕ СИ ГО ЛЕБОТГо чита МВР, Тајни Служби, странски оперативци, така да пазете нешто погрешно да не напишете, оти ќе ви затропаат џандари со марици и типци во црно на врата. Јас претпоставувам дека од горе наведениве барем некој го следи и надгледува форумов.