Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Као не ве мрзи на ладново да се кољате само не знам...
У мое време женски бркавме у средно а овие сакаат да глумат Полат. Стварно не сфаќам како им е приоритет ова да прават.

Како и да е - доста е од МВР да слушаме работи како "Работиме на случајот", зашто од нивното "работење" започнаа сите овие срања. Треба се да се изпоуапси, без да видиш што е по националност. Правото да владее во државава а не законот на џунглата. Ова мора да прекине - не утре, туку сега!

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
Еве бе у 45ка,се качил некој на Асуц и го мавнал брат ми,детето ни криво ни дужно,си го познаам братот ебаго....

Среќа што не било нешто посериозно....

Нема крај на ова,нема.....
--- vo ime na sozivotot i meguetnickata tolerancija kazi mu na bratceto da go svrti i drugiot obraz

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Голем удел во потпалување на ситуацијава има медиумот...Тоа се луѓе од планина, луѓе спремни да се млатат 24/7, пошто немаат друга попаметна работа у животот. Eдвај чекаат некој да ги потпали, некој малце да им го испере мозочето со коефициент на интелегенција не поголем од 50 и да им влијае, brainwashing accomplished. Ама и медиумите си ебале матер, си ја знаат они работата. Одма имаш една огромна драма, болдирани и фонт 72 наслови на весници, драматични најавни шпици за инцидентите, итн. Знаеме сите дека цивилизираниот албанец н ема да праи рчки, тоа се тешки сељачишта шо сакаат да го пуцаат, што со едно гледање на Сител вести се жарат и крвта почиња да им врие, а татко им во меѓувреме им го оштри ножот. Највеќе ме нервира што Јанкуловска онака ладнокрвно си вика " Не можеме да бидеме сигурни и да обезбедиме целовкупна заштита, еден полицаец во автобус не е доволно". Па добро бе мајката, стај 3-4, дур е тензично. Значи ја ако се возам у автобус деновиве треба у секој момент да очекувам љоч шо ќе сака да ме брца, така?
:pos::pos: Потполно си у право...И не ми е јасно како тоа полицаец неможе ништо да спречи. Еве да кажеме и еден да е.. Па зарем и него ќе го истепаат??? Па кај живиме бе ние ако полицаец несмее да спречи тепачка - што е ова Бафало Бил го пука шерифот -див запад?? За напад на полицаец се лежи затвор шо е работава, фаќа еден од напаѓачите бара засилување го приведуе и детето ги кажува сите учесници..... И крај на прикаската.

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
:pos::pos: Потполно си у право...И не ми е јасно како тоа полицаец неможе ништо да спречи. Еве да кажеме и еден да е.. Па зарем и него ќе го истепаат??? Па кај живиме бе ние ако полицаец несмее да спречи тепачка - што е ова Бафало Бил го пука шерифот -див запад??
Policajcite gi zabole za decata dali se kolele ili ne, biten e sendvicot na raat da se izlapa, a bogami i kjebapite, so kromid !!! :icon_lol:

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
normalno deka ke ima incidenti koga albancite znaat kako da dobijat a nie samo pravime kompromis,smisleni scenarija od taborot na ahmeti

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ова е америчко срање, од сите амбасади само они дадоа соопштение дека ги осудуваат инцидентите и тоа побрзо дури и од некои наши институции, тоа може да се направи ако веќе се има направено план како да се делува.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Викаш да се пазам и во Чаир кога се шетам а?

Во 24:00 часот , не е чудно да се осмелиле македонци да одат до надвозникот и да фатат некого ... чим биле со ножеви ... Чаир во тоа време ретко кој минува.
јас некогаш поминувам низ бит пазар и чаир и тоа во 3 часот по полноќ, и ич не ми е страв

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Едно ќе кажам МВР FAIL!!!!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ова е америчко срање, од сите амбасади само они дадоа соопштение дека ги осудуваат инцидентите и тоа побрзо дури и од некои наши институции, тоа може да се направи ако веќе се има направено план како да се делува.
Ништо чудно, махери се за правење рчки, али боље да не донесуваме такви заклучоци пошто од кај знаеш кој се го чита форумов? :)

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Ништо чудно, махери се за правење рчки, али боље да не донесуваме такви заклучоци пошто од кај знаеш кој се го чита форумов? :)
Па тие амбасади се во наша земја и не ме заболе дали читаат.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Го чита МВР, Тајни Служби, странски оперативци, така да пазете нешто погрешно да не напишете, оти ќе ви затропаат џандари со марици и типци во црно на врата. Јас претпоставувам дека од горе наведениве барем некој го следи и надгледува форумов.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Го чита МВР, Тајни Служби, странски оперативци, така да пазете нешто погрешно да не напишете, оти ќе ви затропаат џандари со марици и типци во црно на врата. Јас претпоставувам дека од горе наведениве барем некој го следи и надгледува форумов.
Зошто сарказамов?

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
АПЕЛ ДО МВР - ЗАРАБОТЕТЕ СИ ГО ЛЕБОТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom