Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.030
информацијава сигурна е? кога и каде се десило ова? поточни порелевантни информации ?
Сигурна е, се случило пред саат и пол, односно накај 12 и 30 по полноќ.
Нападнатиот ми е познаник, утре ќе кажат и на вести валјда.
Другарка му (не девојка му) ја прободеле со ноќ, а него го тепале.
Нападот е извршен од 10 души...
--- надополнето: 8 март 2012 во 02:16 ---
Сега имаше нешто во 57ца,застаната пред бивша Албанска амбасада,имаше и полициско комбе и крајслер.Да не има некој информации за ова?
Читај ме :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Во Битола си е мирно и врска немаат,ама баш никој што се дешава !!!! Тука важно кафенцето да се испие е најбитно ...на широк сокак.
искрено се радувам и мерак ми е за вас. кога сите у македонија би си го гледале кафето како што вие го праите тоа ке бевме барем едно 10 години понапред. а моментално ситуацијава кај нас е „ да му умре козата на комшијата

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338

Ce cueme utre ako e tocno

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Свашта...

Утре сум прва смена на работа,ама ќе станам порано да видам нешто новости по интернетов...Да не испадне ја да тргнам на работа,а тоа војна у Македонија.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Брат,ќе му се стават на џандарот,толку памет имаат тие,и пак ќе се деси ко у Гостивар...ради тоа ти викам,може поголеми инцинденти така...
епа друже... напад на полицаец е сепак - ако нападнеш џандар ко шо знам јас има право да се одбрани и да те затепа и он. и на крај краева нека им дадат по еден од оние електрошокови па ако еден го потфати со тоа неверувам дека другите ке срипаат. кога ке погажеш страв ништо не правиш ама кога ке се спротиставиш работите с емалку поразлични

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
--- надополнето: 8 март 2012 во 02:16 ---

Читај ме :)
Важно на тие во Припор-Аеродром-Центар убаво им е , нема кој да ги дира, а ни куќите нема потреба да ги продадат по 50.000 евра.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А зошто УЈП би ги помилувала фирмите кои работат незаконски?
И да, проблем е што се ,,најавуваат,, кога одат кај ,,одбрани,, фирми, селективно си тераат правда.
Треба на сите така да им прават, на сите по список.
На последнава акција им беше наредено, без неколку затворени фирми не се враќајте назад. Слушај, знаеш зошто треба да ги помилуваат? Дека народот нема леб да јаде, делени беа казни на смешни колонијалчиња, луѓето едвај преживуваат, 10 души од различни продавници се собрани во една за да се затоплат на зима, казни од 3000 евра се закачуваа на обични продавничиња со 10 пакетчиња смоки внатре... па таа продавница годишно нема толку ќар бре.
Државава одамна го помина дното, абе во задњи круг од пеколот сме, во гомна се давиме... ама партиските полтрони не го сфаќаат тоа.

Зборам и за едните и за другите, не јебам ни ВМРО ни СДС веќе, има еден дел од текст што многу го поштуам... вика, секој се гледа себеси и глуми улога ситна, а заедно можеме да бидеме маса битна. Тоа е тоа, додека народот не се освести, нека го газат бре...

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Во Битола си е мирно и врска немаат,ама баш никој што се дешава !!!! Тука важно кафенцето да се испие е најбитно ...на широк сокак.
A po selata nisto ne se desava :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Важно на тие во Припор-Аеродром-Центар убаво им е , нема кој да ги дира, а ни куќите нема потреба да ги продадат по 50.000 евра.
чекај сеа.. ја не сватив шо е финтава со тие од аеродром припор центар кисела вода.... шо е поентава на постов не сватив - ај побјасни ми жити се.

П.С само ја не ја сваќам поентава на постов или ?

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338

A ne i tie patuvaat so avtobus do rabotnoto mesto (y)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519

Среди си ги проблемите во главата.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
На последнава акција им беше наредено, без неколку затворени фирми не се враќајте назад. Слушај, знаеш зошто треба да ги помилуваат? Дека народот нема леб да јаде, делени беа казни на смешни колонијалчиња, луѓето едвај преживуваат, 10 души од различни продавници се собрани во една за да се затоплат на зима, казни од 3000 евра се закачуваа на обични продавничиња со 10 пакетчиња смоки внатре... па таа продавница годишно нема толку ќар бре.
Државава одамна го помина дното, абе во задњи круг од пеколот сме, во гомна се давиме... ама партиските полтрони не го сфаќаат тоа.

Зборам и за едните и за другите, не јебам ни ВМРО ни СДС веќе, има еден дел од текст што многу го поштуам... вика, секој се гледа себеси и глуми улога ситна, а заедно можеме да бидеме маса битна. Тоа е тоа, додека народот не се освести, нека го газат бре...
За ова зборувам, се казнуваат такви бедни фирмички за најсмешни прекршоци, ама во исто време големи бизнисмени градат хали и погони дивоградби и не се казнети со оправдание дека ќе ги легализираат некогаш во иднина, а во меѓувреме и купуваат земјиште за 1 евро квадарт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom