Ако де !Abe! Ke ima protesti za Vejsel i Gzim? Mislam redno e koga veke izlagaat na se i sesto i za ovie decki da dignat dzeva.....Ili zesko im e sega..
Кој и да е , гарант има несредени заби , несиметрично лице и ми излава јазикот малце низ уста , поглед на очи ко да има IQ -50 ( а уствари е со IQ -45 ), гарант носи бела пресечена топка на глава, обожава да општи со кози , живе у подрум и игра кантер , низ маало го викат Калимеро , оти секогаш е угнетуван и наместо говор испушта неартикулирани звуци. И омилена играчка му е AK-47 и омилена течност му е бензин.Засега непознат сторител вечерва околу 23 часот го запалил македонското знаме пред оштинаската зграда на локалната самоуправа во Чаир, лоцирана на улицата Христијан Тодоровски Карпош, објави Прес 24.
Датум: пред 39 минути | Прочитано: 644
Како што објави Прес 24 полицијата веднаш била информирана и излегла на терен. Нема информации дали функционира видео надзорот на општинската зграда кој ќе може многу да помогне во откривањето на сторителот на овој вандалски чин.
Ако виселе на соседни јарболи, многу е можно, ветерот, кој погоре струи непречено и по силно, да го пренел оганот и на соседното некаурско знаме и за несреќа и него да го запалиДве момчиња, засега со непознат идентитет, го запалија македонското и го осквернавија албанското знаме пред општина Чаир.
Да сибеш векот ......... ме скина од смеење !Кој и да е , гарант има несредени заби , несиметрично лице и му излава јазикот малце низ уста , поглед на очи ко да има IQ -50 ( а уствари е со IQ -45 ), гарант носи бела пресечена топка на глава, обожава да општи со кози , живе у подрум и игра кантер , низ маало го викат Калимеро , оти секогаш е угнетуван и наместо говор испушта неартикулирани звуци. И омилена играчка му е AK-47 и омилена течност му е бензин.
100%.
Ова некој нов случај е? Или го мешаш со 4-цата жители на Струга од турска националност загинати кај јужниот сосед ноќеска?Инаку овие 4 беа од многу ок фамилија, имаа бутик во Струга, многу ок луѓе штета...Вчера во тешка сообраќајка во Струга загинаа 3 албанци, цела фамилија.
Moja грешка, ми се јави сабајлево мајка ми од Струга ми кажа дека загинале 3ца во сообраќајка во Струга, сега гледам дури дека не било во Струга...Ова некој нов случај е?
Само да те потсетам дека тие како што ги нарекуваш "безбројни пријателства" имаат еднострано лицемерна заднина.Само да ве потсетам дека безбројните пријателства помеѓу Македонци и Албанци не добиваат медиумска покриеност. Ќе слушнете за едно убиство(ај, неколку) и готово, не смеело никакви контакти да правиме со нив... Претерувате.