Македонија - Чешка [ 14.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    191
Статус
Затворена за нови мислења.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Ракометниот подфорум на кајгана е познато место на ракометни експерти. Особено за време на првенства. Should have known. oh well....

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Јиха е нај исфорсираниот ракометар на сите времиња. Колку голмани имаат поголем допринос за една екипа од Јиха ама нив ретко кој ги смета.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јиха е нај исфорсираниот ракометар на сите времиња. Колку голмани имаат поголем допринос за една екипа од Јиха ама нив ретко кој ги смета.
Е сега мешаш баби и жаби. Секој во тимот си има некоја функција, не можеш да правиш ваква споредба. Јиха веќе со години е во топ 5 играчи во светот, не е тоа за џабе.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јиха и најдобар ракометар во светот во една позитивна реченица. Ваков кикс не смеј да се случува.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Tвое мислење, и тоа е сосема во ред.

Јас Кил ги пратам од 2006,една година пред да дојде Јиха од Лемго, и моето согледување е различно од твоето. На форумов ракометното мислење на bbbbbbb и Томасино е најреспектирано, а знаеме многу добро што мислат тие за Јиха.,

Нејсе, дискусијата е да го запреме него (колку и да е добар/лош) ја добиваме утакмицата, бидејќи многу зависат од него.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Овја гадниве пак лаат гледам а?ај се надевам дека утре Кире мерачки ќе те пуни,не е Станич,али јбг:icon_lol:.
http://derbi.mk/index.php/rakomet/evropski-prvenstva/item/10598-stohl-morame-da-ja-deklasirame-makedonija
Јас ако добро паметам и во Србија пред утакмицата истово т.е во овој стил даваа изјави, нешто селекторот даваше изјави дека ние сме биле аутсајдери, ти-реков ми рече, па му ја затнавме устата. Заради вакви изјави уште поголема е желбата за победа!

Јиха и најдобар ракометар во светот во една позитивна реченица. Ваков кикс не смеј да се случува.
Можда не е најдобар моментално, но е меѓу најдобрите, пред неколку години ако не грешам дури и беше прогласен за најдобар.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Јиха е зверка бе можда првата ја заеба и форсираше шутеви но кога е потребно ќе се разигра, сам ги носи Кил годинава игра напад и одбрана секоја утакмица по 60 минути..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ракометниот подфорум на кајгана е познато место на ракометни експерти. Особено за време на првенства. Should have known. oh well....

Извини ако познавање на ракометот како спорт е ескпертиза, ќе им кажам на сите други да зборат поедноставно.

А вака, иако од Данска бевме високо поразени, сепак покажавме игра на моменти што може да биде добар знак. За овој натпревар за конечниот резултат навистина не би кажувал, се надевам дека нашите ракометари не им значел толку многу поразот од Данска и дека ќе бидат мотивирани против сигурно мотивираниот тим на Чешка, по катастрофалниот натпревар со Австрија. :)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Можда не е најдобар моментално, но е меѓу најдобрите, пред неколку години ако не грешам дури и беше прогласен за најдобар.
Да беше истиот критериум од 2010 и на предходното европско и Кире ќе беше најдобар ракометар. Ама Јиха има предност дека игра за германска екипа.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Јиха е зверка бе можда првата ја заеба и форсираше шутеви но кога е потребно ќе се разигра, сам ги носи Кил годинава игра напад и одбрана секоја утакмица по 60 минути..

Не бе дечко, грешка си, исфорсиран и преувеличуван е. Тоа што сам го носи овој најслаб тим на Кил во последниве 5 години нема врска.

Него , небитно е се ова, сигурен сум дека Кире и момците знаат кој е Јиха и нема да му дадат да дише.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Тие голмани што имале голем придонес ја добиле и наградата за најдобар светски ракометар.Ни малку ни повеќе,Фриц,Штербик,Омејер па Шмал (можеби некој имам промашено од постарите).

Не е ова фудбал,па ќе им ја кријат наградата.:icon_mrgr: Јиха е подобар од Хансен,но Хансен е 5 години помлад така да има што да покаже се уште.Страшна работа е да се деградира Јиха.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Тие голмани што имале голем придонес ја добиле и наградата за најдобар светски ракометар.Ни малку ни повеќе,Фриц,Штербик,Омејер па Шмал (можеби некој имам промашено од постарите).

Не е ова фудбал,па ќе им ја кријат наградата.:icon_mrgr: Јиха е подобар од Хансен,но Хансен е 5 години помлад така да има што да покаже се уште.Страшна работа е да се деградира Јиха.

Mia San Mia=Bayern=Germanska Ekipa=Kiel=Jicha.Марш од овде со ова германско преувеличување!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Blue Црвено-жолт day. Ги добиваме овие нема да знаат каде попрво да се почешкаат. Од А до Cz ќе ги ебеме. Вамос !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom