Ми се допаѓа !Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса, кренете раце високо горе наше ќе биде и Солунско поле. Извади момче ти црвено знаме и поздрави ги децата на Јане, црвени шалови, црвени знамиња, наша ќе биде и Пирин планина. Играјте храбро и со сите сили, сега сте вие четата на Гули, Македонско знаме гордо се вее, и секој Македонец сега нека пее. aлe aлeeeee aлe aлeeee aлe aлe aлe a лe a лeeee
Од колку часот? (УТРЕ)Сабота (21) со Данска
Понеделник (23) со Полска
Среда (25) со Србија
од патики го извај 13катаУна маџиа ди Дејан Манасков , од зглобче
Најдобри
Хахахаха кои и да сте, легенди сте!
Идоли му смеЗаборавив да ви кажам дека кога игравме со Шведска(која ја гледав на интернет) се јави еден македонец од Албанија кој кажа дека таму се навивало за Македонија
хахахахааааааааа, лелеееее кои и да се одкачениве, СЕКОЈА ИМ ЧЕСТ, така слатко сум се смеел хахаааааааахахахахаа
Мене не ми е јасен моментот со цурава, сака да каже дека е лезбејка или !?
во навивачки песни нема машко, женско. Сите работатМене не ми е јасен моментот со цурава, сака да каже дека е лезбејка или !?
Може таа е Чехињата бе...Мене не ми е јасен моментот со цурава, сака да каже дека е лезбејка или !?
Можно е, али види како ја средиле бе мајстори и на македонски почнала да пее одма...Па и ќе пее шо мисли онаМоже таа е Чехињата бе...
А затоа ли толку се радува !? Ех Чехиња бе... си ја нареди со четворица.Може таа е Чехињата бе...