Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Како шо реков така и испадна...
НАЈМНОГУ ЌЕ ЗАВИСИ ОД НАС ЗА ИГРАТА СО ЧЕСИТЕ !!!
Ако тепаме одиме понатаму, ако не дома...
Момците изиграја со срце, гинеа на терен и заслужено ги тепавме...
Немам играч кој би го издвоил како херој на овај натпревар, за мене сите се херои, сите се победници на овај натпревар цел тим кој играше со срце и ќе не претставува во наредната фаза (y)
Миркуловски 5/5 човек со лавовско срце, одма напаѓа, не се плаши или ЏА или БУ !
Темелков и тој имаше своја вечер, многу ме бендисва за во одбрана овај човек...
А најмногу криво ми беше цепелинот шо не влезе :facepalm:
Да влезеше цепелинот на крај, ќе имаше на реклама да го дават за вовед на Европското :icon_lol: :vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
увек коа ќе ме цитира некој или ќе ми лајкне мислење у темава, и ми излага ова...

На ------ му/ѝ се допаѓа вашето мислење во темата Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!.

све ми се чита пешки одиме во Белград. :icon_lol:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Море јаки навивачки сме имале, а и ептен секси мајку му стара. Вчера не знаев дал да навивам, дал да завивам. :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса, кренете раце високо горе наше ќе биде и Солунско поле. Извади момче ти црвено знаме и поздрави ги децата на Јане, црвени шалови, црвени знамиња, наша ќе биде и Пирин планина. Играјте храбро и со сите сили, сега сте вие четата на Гули, Македонско знаме гордо се вее, и секој Македонец сега нека пее. aлe aлeeeee aлe aлeeee aлe aлe aлe a лe a лeeee

G

grande-juve

Гостин
И Кире со изјавата : не ми се мотајте наоколу, ме изнасмеал:pos:
Just for the record, два пати го слушнав тој дел, само што ја чув: “развлечете се на крила, не се мотајте во средина, и после Мојсо или некој друг да завршува“ така нешто

Член од
20 јануари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Може нешто да прашам ... Каде можам да купам карти само за мечот Македонија-Полска ??:confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom