Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
напред дечки чим сме сите стратези еве мое мислење

појаки сме на одбрана од чесите ама имаме послаб напад
не треба на јиха фластер оти се побрзи и ке не разбијат лесно....
напад поразврсно ке одиме они нема шанси да играт фластер на кире оти знаат шо мозат фико и мојсо.......
и да голманите не им се толку опасни

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Одиме на победа вечерва, негледам друга алтернатива.
Не верувам дека и овој пат спортската среќа ќе ни го заврти грбот како со Германија и Шведска.

M

Mario Gómez

Гостин
Сеа видов 2 комбиња и кола како одат за Ниш, вечер ќе биде најлуда атмосферата.

D

dagau

Гостин
клучот за победата одново ќе биде во наши раце. ако ги прибираме топките кои диви ќе ги одбрани, ако немаме избрзани акции во напад (пошто чесите играат би рекол полускандинавски ракомет, не форсираат претерано брз центар ама знаат преку одличните крила да направат добри контри) наш е натпреварот!! се зависи од нас, а верувам дека на ваков ден и ваков празник нема да разочараме!! АЈДЕЕЕЕЕ, да одиме во втора фаза па таму се е можно, и онака специјалитет ни е да го испаднеме домаќинот на првенството:D

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
сега баш резимирав на статистиката..............голаминте слабо бранат посебно во ДОЛЕН ЛЕВ И ДЕСЕН агол....се надевам дека нашите тоа го знаат.....посебно во контри и чисти ситуации влезови и слично оти да се шутне од 9метри во долен агол е малку помалку веројатно.........................алеееееееееееееееееее

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе па, каде е големото знаме?:place:
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 14:31 ---
П.С Бев спремна со воз да идам за Ниш уште од сабајле, да бидам во фан зоната, ама никој не сакаше да ме дружи. :(

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
вечерва е нашата шанса!!! ајде македонија!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
П.С Бев спремна со воз да идам за Ниш уште од сабајле, да бидам во фан зоната, ама никој не сакаше да ме дружи. :(
што не се пожали порано јас ќе те дружев:D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Последни информации, Филип Миркуловски имал ситна повреда па нема да биде 100% фит, се очекува повеќе минутажа на Ф.Лазаров.:(

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дај боже помалце да игра Лазаров. И да се надеваме на победа. Не треба да ги заборавиме и претходните утакмици со Чешка...поготово таа во Италија. :(
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 15:15 ---
Ако не игра Кире Лазаров нема ни да игра ни Филип Лазаров. Така изјавил Филип. :pos:

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
da otidese crazy in love drugo ke bese....ne ve sram ne ste ja druzele..............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom