Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
напред дечки чим сме сите стратези еве мое мислење

појаки сме на одбрана од чесите ама имаме послаб напад
не треба на јиха фластер оти се побрзи и ке не разбијат лесно....
напад поразврсно ке одиме они нема шанси да играт фластер на кире оти знаат шо мозат фико и мојсо.......
и да голманите не им се толку опасни

Одиме на победа вечерва, негледам друга алтернатива.
Не верувам дека и овој пат спортската среќа ќе ни го заврти грбот како со Германија и Шведска.

Сеа видов 2 комбиња и кола како одат за Ниш, вечер ќе биде најлуда атмосферата.

клучот за победата одново ќе биде во наши раце. ако ги прибираме топките кои диви ќе ги одбрани, ако немаме избрзани акции во напад (пошто чесите играат би рекол полускандинавски ракомет, не форсираат претерано брз центар ама знаат преку одличните крила да направат добри контри) наш е натпреварот!! се зависи од нас, а верувам дека на ваков ден и ваков празник нема да разочараме!! АЈДЕЕЕЕЕ, да одиме во втора фаза па таму се е можно, и онака специјалитет ни е да го испаднеме домаќинот на првенството:D

сега баш резимирав на статистиката..............голаминте слабо бранат посебно во ДОЛЕН ЛЕВ И ДЕСЕН агол....се надевам дека нашите тоа го знаат.....посебно во контри и чисти ситуации влезови и слично оти да се шутне од 9метри во долен агол е малку помалку веројатно.........................алеееееееееееееееееее

А бе па, каде е големото знаме?:place:
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 14:31 ---
П.С Бев спремна со воз да идам за Ниш уште од сабајле, да бидам во фан зоната, ама никој не сакаше да ме дружи. :(

вечерва е нашата шанса!!! ајде македонија!

П.С Бев спремна со воз да идам за Ниш уште од сабајле, да бидам во фан зоната, ама никој не сакаше да ме дружи. :(

што не се пожали порано јас ќе те дружев:D

Последни информации, Филип Миркуловски имал ситна повреда па нема да биде 100% фит, се очекува повеќе минутажа на Ф.Лазаров.:(

Дај боже помалце да игра Лазаров. И да се надеваме на победа. Не треба да ги заборавиме и претходните утакмици со Чешка...поготово таа во Италија. :(
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 15:15 ---
Ако не игра Кире Лазаров нема ни да игра ни Филип Лазаров. Така изјавил Филип. :pos:

da otidese crazy in love drugo ke bese....ne ve sram ne ste ja druzele..............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom