Незнам веќе и што пишам , нивното некако не се заборава , служи пример и за другивеМе насмеа на сета мака , што викаш Начевци се криви а?
Судијата зошто е поставен? За да дели правда така.Абе разберете ОВА НЕ Е БИТНО !!!
ДИРЕКТНА СУДИСКА ГРЕШКА!
Заеби и +100 да сме воделе, директно судиите ти ја земаат победата!
а бе не бамбури глупости каков мал удел имале судиите у поразот, кога чист кош не признаа со што ке тепавме а не можеби ке тепавме па ти да ми викаш мал удел имале судиите ...ботМувла сме. Судиите имаат удел во овој пораз ама многу мал. Имаше разлика само требаше да си ја одржуваат. Не се судиите криви што Чековски и остала багра се утепаа од лични праење и што играч 2.15 не може да забие. Како што пишав и на видеото на one за првенството, групи нема да поминат.
како може бе црногорец да биде не го слушајте игорчеPa kako nema da ne ebat sudii koa crnogorec beshe u sudiskata trojka... Sve u familija da mu ebam.
Репка што се стреми за висок пласман не може да остава утакмицата да се решава у последни две минути особено против црна факинг гора. Имаа 7-8 разлика можеше да ја одржат. Личните сите си беа заслужени.а бе не бамбури глупости каков мал удел имале судиите у поразот, кога чист кош не признаа со што ке тепавме а не можеби ке тепавме па ти да ми викаш мал удел имале судиите ...бот
зборите лични начукале, да судиите им ги начукаа, судеа лични од ракав