Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
ФИБА ку*ва на веков , значи нема ништо случајно , два пати паѓаме со овие и тоа прв натпревар , по втор пат проблем со судии едноставно се прават работи како им одговараат нив .

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.671
Абе играчите играат, не судиите..
Цело време некој друг ни е крив.

Дајте машки прифатете дека изгубивме и дека не игравме баш најдобро.
Дај машки прифати дека ти требаат наочари!

R

Rigel Kent

Гостин
EHF ку*ва на веков , значи нема ништо случајно , два пати паѓаме со овие и тоа прв натпревар , по втор пат проблем со судии едноставно се прават работи како им одговараат нив .
Ме насмеа на сета мака :pos:, што викаш Начевци се криви а?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сами се склецавме. Ти водство да го ебиш за минута време, не ни треба да зависиш од ебана судска одлука.

Антич ја посра шо ја посра работата.........
Абе разберете ОВА НЕ Е БИТНО !!!

ДИРЕКТНА СУДИСКА ГРЕШКА!

Заеби и +100 да сме воделе, директно судиите ти ја земаат победата!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не ме заебавај ко да не знаеме јас и ти какви се правите навивачи и јас сум одел по трибини по сали ОВА НЕСМЕЕ ДА ПОМИНЕ САМО СО СВИРЕЖ И ПРАВЕЦ ДОМА !!!!
Работата е шо таму можи има 200-250 прави навивачи. Гледаш колку има шо се фамилијарно со деца мали. И ако се напрај нешто ти како шо мислиш, ќе има казна за репрезентацијата и само лошо можи да се напрај. Вака има време за поправен и малку за памет на кошаркарите да си ги решат утакмиците со време и да не прокоцкуват предност на нецела минута до крајот.
Како и да е, ни го чукнаја судиите ама то е то, утре поправен.

Stefan-kobe ништо пријателе не прајме со тебе, џабе кладе од нив аватар.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Судиите не скинаа и со тоа што на Чековски му турија 4 лични и му ја скратија судбината уште во прво... А Сами сме криви имавме разлика голема на 2 минути до крај дозволивме да не стигнат.
Да бе да, судијата го бутна Чековски за да направи фаул. Типот мисли дека игра друг спорт....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
И да не одеше во кошот топката, ИГРАЧ НЕ СМЕЕ ДА СЕ БЕСИ НА МРЕЖА. Па дај нема никој да брани ако е така, нека стојат сите под кош, и ќе се бесиме, или ќе ја тресеме таблата, па нека дадат кош.

Класична кражба, уште не можам да се помирам.

А водевме седум разлика, ја имавме победата во рака :eek:
Што направија човече :tapp:
Главен виновник според мене Пипан на крајот. Го внесе Чековски човече. Као типот има 4 лични грешки и го става во одбрана да игра и во напад и плус нападите му се базираа на негова завршница :tapp:
Значи и Дашиќ и Бјелица имаа по 4 лични, имавме седум разлика И ИЗГУБИВМЕ...
Легендарно!
А и не не посака топката, шутот на Бо искочи од кош, Антиќ имаше чиста ситуација за три ја промаши, а Чековски истотака имаше чист кош пред себе, кога неговиот чувар падна, а овој промаши полухорок :tapp:
Самарџиски играше добро во одбрана, иако во нападот е најголема пичка. Не смееше да не го игра во крајните акции ццц
Сите дефанзивни скокови он ги правеше.
А и шутот ни одеше. Тоа е она од кое што реално треба да стравуваме. Со јак шут, пак изгубивме (n)
Браќава добри, но сеуште прават неискусни грешки. Војдан ја еба на крај кога ја додаде на затворен играч. Истотака и претпоследната акција која ја посра Гечевски. Му ја даде на Бо под кош. Кај може од таму кош да даде?
А на бековска имаше слободен играч, можеше само да продолжи до него...

Многу лош пораз. Сега треба да добиеме еден од Србија и Литванија и нормално и двете со Босна и Летонија или да се молиме Црна Гора да изнагуби во останатите мечеви.
Не ми се верува што изгубивме, а на судијата матер у пичка да му ебам. Ќорав жабар, во уста да те серам ебате волот:mad:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Абе Игорче ли ве лаже дека едниот судија бил од Црна Гора? Ваљда ако малце пратите спорт, знаете дека тоа е невозможно.

R

Rigel Kent

Гостин
Остајте го Игорче опседнат е од Ламоника , тој што пресуди беше хрватскиот судија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom