Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да му ебам мајката како еднаш за нас да досудеа во ваква ситуација :mad: Ај ако сака некој да ми објасни зошто еден од судиите би досудил кош, кога топката воопшто не влезе во кошот, јас не видов слегувачка патека..вие?

Не си видел добро... баскетот одеше право во кош а Црногорецот со мрежичката го повлече обрачот , потоа баскетот удри во обрачот и излезе.

Дајте го пак видеото од Попович, таму се крие вистината за овој пораз.

Да бидеме реални последните 3 напади ни беа без врска. Првиот кога Гечевски без потреба му ја даде на Бо внатре во рекет а овој па се обиде да шутне со грамада до него, вториот без везе ни отиде во аут и овој задњиов кога може бевме украдени ама и тоа беше на сила. Да игравме смирено и без избрзување на крај мислам дека лесно ќе победевме.

:facepalm::facepalm::facepalm: Не сакам да мрчам многу, али овој Чековски како стасал да игра кошарка не знам, за него нешто рагби ово оно....
Попосрано прво полувреме одамна не сум глеал. Второто го беа подобри али на крај се испосраа.
Штета, добиен натпревар, а го губиме.....

и поарно да не мрчиш

Голема штета, го добивме најтешкиот натпревар на првенството шо ќе ни дадеше многу полесна работа понатаму, сеа класика Македонче, по потешкиот пат...

Требаше да слезат да го истепат судијата?

Не ме заебавај ко да не знаеме јас и ти какви се правите навивачи и јас сум одел по трибини по сали ОВА НЕСМЕЕ ДА ПОМИНЕ САМО СО СВИРЕЖ И ПРАВЕЦ ДОМА !!!!

КРВ ДА СЕРЕ , СИТЕ ПАРИ ПО АПТЕКИ ДА ГИ ДАВА ! КРВ ДА ИМ ЕБАМ МАФИЈАШКА !

Барем курвите јавно се изјавуваат дека се ебат за пари ...

Абе играчите играат, не судиите..
Цело време некој друг ни е крив.

Дајте машки прифатете дека изгубивме и дека не игравме баш најдобро.

Од една страна, навистина судиска неправда имаше, ама и нашите кошаркари треба да се критикуваат, цело време водиш, цело второ полувреме, па мајко му стара, баш во последната минута да се прокоцка..сакам да кажам дека мора да се чува добра предност од 6-7 разлика константно...и што е тоа само МекКејлеб и МекКејлеб, па не може само тој човек да игра, кај се другите...стварно требаше да победиме, сега уште потешко ќе ни биде..

Одбрана за никаде поготово прво полувреме, во второ од готово вересија по навика тоа за нас..на крај имавме шанса за победа судиите можеа да го признаат комотно кошот но тоа си е тоа..шансите се сега екстра тешки, утре не очекувам нешто посебно против Литванија.

Ај у пичку матер бе, колку не ебаа судиите толку сами се ебавме. Не ми се верува оти изгубивме еј, буквално 80% од мечот бевме во водство. :facepalm: Ептен ми е криво.

Како да се помириш со ваква глупа судиска одлука (во иднина кажувам оти едниот викаше дека се поени другиот не) а и Саша Матич ќе видеше дека црногорецот ја потегна мрежата со тоа и обрачот.. ебате пичките италијански бел ден да не видат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom