Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
БРАВО КАВАДАРЧАНЕЦУ !!!!!!!!!!!
Браво за сите, имавме подобрување од вчера и сеа со победа над Финска и Босна сигурно одиме натаму. Ајде можеме

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Што зборат хрватите бе, неам ХРТ 2, а баш сакам да слушнам ..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Гечевски... кое искуство го има човекот. Во едната рака жута кавадаречка, со другата мава тројки... Браво царе, најдобар си!!! :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.316
Поени од реакции
18.399
Не сум у контакт со центарот во Скопје но се надевам дека веќе сум во програма и да кажам:

БРАВО МАКЕДОНИЈА, БРАВО БО и БРАВО ГЕЧЕВСКИ !!! Вака се игра од срце и вака се брани националниот дрес. Овој Илиевски еј исти Меси исти. У клубска игра гази, партали прај у Репрезентација изгубен германец е....
Денес се извади Илиевски :cuc:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Е ова беше добра игра! ДОБРА ДОБРА игра. Со солидна одбрана, каде каде подобрен напад, не беше ова шоу само за шутови за 3ка како вчера и многу промашувања. Имавме ИГРА! Браво момци. Се гордееме! ЈЕАХ!

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Разликата помеѓу вчера и денес е што последните 5 минути,одговорноста ја носеа бековите,влегуваа во рекет,изнудуваа фаули и правеа асистенции.Вчера изгубивме затоа што шутиравме (читај Шутираше Антич) тројки од никакви позиции.

Кога имаш ваков бековски тандем и центри кој што имаат фобија од рекетот,треба да се игра преку нив.Одбраната беше пак на ниво,пак ке кажам,со малку употреба на ум,сосема различен исход од вчера.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Овие нашиве имаат тенденција да ми одземат неколку години од животот ама тие години не ги жалам.Браво момци и добро што ме демантиравте.Го повлекувам претходно кажаното.

Мада не сум оптимист дека вака ќе се покажеме со јужниве ама,секогаш има ама.

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Ај нека ни е честита победата, сепак денеска играа многу подобро и постабилно него вчера.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Владо копиле едно, вака храбро и одлучивачки треба да влегува, го има факторот Х да ја реши утакмицата...

И, шо му беше филмот на тој копиљот шо се фрли со чашата бе !? Ова хрвативе ептен ненормални биле... :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom