Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
БРАВО МОМЦИ!!!!!! ГОРД СУМ НА СИТЕ ВАС!!!!!!! ОВА ФАЛЕШЕ НА НАТПРЕВАРОТ СО БОСНА ВЧЕРА!!!!!!! БРАВО ЗА ГЕЧЕВСКИ,БО,ИЛИЕВСКИ ОДЛИЧЕН,ПЕРО СОЛИДЕН!!!! БРАВО ЗА ЦЕЛ ТИМ!!!
Брат со ЦГ игравме вчера.....Ама ај у еуфорија незнаеш шо пишуваш.

еба*е хрватите срека со тие тројките шутни погоди од тројка нервираа апла и на крај не идат на изедначено идат на победа епа ете им

Се надевам дека победава против Хрватска ќе им биде мотив за да ги напнеме гејцине :)

Ги сакам кога плачат вака. Исто и со фудбалот беше! :pos:
Што зборат, за тие што не се во можност да гледаат :):):)

34hylqp.jpg

СО ТЕБЕ Е ПОИНАКУ ЦАРЕ !

И едно не ми е јасно: Како можите да пишувате на форум и да гледате кошарка истовремено? Ај на полувреме сваќам ама додека трај играта...

И зошто... оооо зошто пак истиот филм, треба првата да ја изгубиме па да им текне шо треба да прават...

Се надевам бар судбината како на СП ракомет ќе биде, и таму првата ја изгубивме, али после... :sneaky:

Не сум у контакт со центарот во Скопје но се надевам дека веќе сум во програма и да кажам:

БРАВО МАКЕДОНИЈА, БРАВО БО и БРАВО ГЕЧЕВСКИ !!! Вака се игра од срце и вака се брани националниот дрес. Овој Илиевски еј исти Меси исти. У клубска игра гази, партали прај у Репрезентација изгубен германец е....

Колку е моменталниот резултат и колку време има до крајот, фала од напред.

Не палам телевизор, ми троши многу на старт. :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom