Што стана со организираното одење? Дајте некој абер.Прв натпревар од квалификацискиот турнир во Гетеборг - Шведска на нашата ракометна репрезентација и тоа против незгодните Унгарци. Нашиот тим оди со големи амбиции и со силни мотиви да обезбеди учество на олимпијадата во Лондон. На чело со капитенот Кире Лазаров,Мојсо,Боро,Дивиот,Стојанче и секако легендарниот покер фејс Шундо очекуваме пласман .
Иначе маџариве ќе ги правиме ГУЛАШ Одиме на победа со Господ напред и 300 чекори ... За кого..ЗА МАКЕДОНИЈА!
И на крај..што ги ебам, ќе ги сечам
фали некој хејтер или песимист и сите да му се нафрлатАх, ми недостасуваше оваа еуфорија, овие теми...
Осеќам дека пак сите ќе бидеме во прединфарктна состојба се до последната минута.
Ако Марјан оди во Шведска а Ивона пак го згази кабелот, голема е веројатноста Игорче од студиото на сител да коментира и повторно да остави некој епик коментар.Дали конечно Игорче ќе ги коментира натпреварите од ракометот?
Продолжување на традицијата, со една цел - зголемување на еуфоријата.Овде за се и сешто се збори освен за ракомет.
почеток на Јули ми се чини,има времеАј малку оф топик, а кошаркариве кога играат квалификации за ОИ?
Тоа ептен пред олимпијада ... ќе биде жешкопочеток на Јули ми се чини,има време
Sovet, neka se zatvori temata za mak.reprezentacija, istiot muabet se vodi i tamu. A temata za Kvalifikacii za OI, neka bide samo za drugite grupi. Ke ima tri temi za trite natprevari da se vodi diskusija za Makedonskata reprezentacija.Овде за се и сешто се збори освен за ракомет.
Пиши на супермодератор ја не можам да затварам во овој подфорумSovet, neka se zatvori temata za mak.reprezentacija, istiot muabet se vodi i tamu. A temata za Kvalifikacii za OI, neka bide samo za drugite grupi. Ke ima tri temi za trite natprevari da se vodi diskusija za Makedonskata reprezentacija.