Што стана со организираното одење? Дајте некој абер.
Прв натпревар од квалификацискиот турнир во Гетеборг - Шведска на нашата ракометна репрезентација и тоа против незгодните Унгарци. Нашиот тим оди со големи амбиции и со силни мотиви да обезбеди учество на олимпијадата во Лондон. На чело со капитенот Кире Лазаров,Мојсо,Боро,Дивиот,Стојанче и секако легендарниот покер фејс Шундо очекуваме пласман.
Иначе маџариве ќе ги правиме ГУЛАШ Одиме на победа со Господ напред и 300 чекори ... За кого..ЗА МАКЕДОНИЈА!
И на крај..што ги ебам, ќе ги сечам
фали некој хејтер или песимист и сите да му се нафрлатАх, ми недостасуваше оваа еуфорија, овие теми...
Осеќам дека пак сите ќе бидеме во прединфарктна состојба се до последната минута.![]()
Ако Марјан оди во Шведска а Ивона пак го згази кабелот, голема е веројатноста Игорче од студиото на сител да коментира и повторно да остави некој епик коментар.Дали конечно Игорче ќе ги коментира натпреварите од ракометот?
Продолжување на традицијата, со една цел - зголемување на еуфоријата.Овде за се и сешто се збори освен за ракомет.![]()
почеток на Јули ми се чини,има времеАј малку оф топик, а кошаркариве кога играат квалификации за ОИ?
Тоа ептен пред олимпијада ... ќе биде жешкопочеток на Јули ми се чини,има време![]()
Sovet, neka se zatvori temata za mak.reprezentacija, istiot muabet se vodi i tamu. A temata za Kvalifikacii za OI, neka bide samo za drugite grupi. Ke ima tri temi za trite natprevari da se vodi diskusija za Makedonskata reprezentacija.Овде за се и сешто се збори освен за ракомет.![]()
Пиши на супермодератор ја не можам да затварам во овој подфорумSovet, neka se zatvori temata za mak.reprezentacija, istiot muabet se vodi i tamu. A temata za Kvalifikacii za OI, neka bide samo za drugite grupi. Ke ima tri temi za trite natprevari da se vodi diskusija za Makedonskata reprezentacija.