Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.673
Поени од реакции
35.352
Против Србија имаме гарантирана победа, ФАКТ ;)
Ни судии, ни ништо не ги спасува, сега за инает ќе им покажеме како е да се игра на ‘‘домачи‘‘ терен :vozbud:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Искрено Србија е најмалиот проблем. Нека излезат првите две утакмици како треба после ќе му ја мислиме.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Гледав Македонија - Полска на РТС2, коментаторот се молеше Србите да победат подоцна со Шведска за да не играат со Македонија на „неутрален терен“. Ма да не ми е јасно како ќе стигнат до неутрален терен, таму владееме.

Како и да е, во ваков развој на настаните тепаме гарантирано. Нивниот селектор изјави дека утре ќе се шетале по град, со мислите се во полуфиналето. Немаат мотивација, нема да имаат ни публика доволно затоа што се пласирани, се е на наша страна. Единствено што ме плаши е што утакмицава сеуште не ја ставаат на Бет а другите две ги има. All In, ова е тоа што го чекавме :)

P.S. Можевме да бидеме пласирани сега, срце ме боли...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Пуштете на Наша Тв(Јади Бурек).... Мите МакОил пак ќе пушти гратиси,како за Литванија што беше.

Кој е заинтересиран,нека ја следи емисијата

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Искрено Србија е најмалиот проблем. Нека излезат првите две утакмици како треба после ќе му ја мислиме.
Да се наредат убаво првите две,ја мислам дека од Србија ни С нема да остане,со колкава воља ќе играат нашите .

Член од
7 септември 2011
Мислења
122
Поени од реакции
48
Што ќе пуштат бе,не ни требаат гратиси, нека го натурализираат Кире во Швеѓанец, ние ќе тепаме и без него.:D
Одлична идеја :vozbud:. За жал једино вака до борба за медал.

Како и да е, ракометариве беа ѕверови, ја идам у среда у белград,(се надевам ќе најдам карта таму да ја осетам атмосферата, ако не у кафич некој ќе глеам ) а ако се деси чудо и се наместат резултатите............................................... ќе се слави и по улиците на белград. али без кире швеѓанец тешко:)

Kajgana Shop

На врв Bottom