Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Србија се пласираше, така да ќе си ги одмараат своите најдобри играчи. Мислам дека реално е да тепаме, а и Станиќ да пушти по некоја топка :icon_lol:

Како и да е, ќе треба да навиваме за Шведска и Полска. Скандинавциве најверојатно ќе си ја наредат, мамата нивна. А Полска увек се јаде со немциве во секој спорт, така да верувам дека ќе е неизвесна, се надевам дека Полска ќе тепа.
Имаме шанси, 0.5% се, ама имаме. Ударот на Манасков (против Германија) и на Кирца (против Данска) беа клучни на ова првенство. Како и да е, ако не биде на ова, ќе биде на другото првенство.

Како стоиме со квалификации за ЛОИ, знае некој?
треба да се молиме словенија да нетепа ни утре ни во среда а ние да бидиме подобро пласирани на табелата од полска и да фатиме последно 3то слободно место за турнирот во шпанија (ако шманија не биде евтопски првак сега) и да с ебориме за две места на олимпијада помеѓу 4 екипи (ние, шпанија, бразил и исланд)

D

dagau

Гостин
Ни се удира од глава тоа што ги преценувавме противниците во првата група. Па сами да не пуштеа да си кроиме група немаше да ја наредиме онака.
Сме играле против четирикратни шампиони, вакви биле, такви биле... Па дали се нормални нашиве медиуми бе (и општо целиот ни менталитет) каква фама дигнаа од едни мизерни швеѓани. Се доведовме до ситуација да држиме нерешено со нив во последен напад (а додатете го сега тој еден бод и пресметајте каде ќе бевме).
Па видете ги како играат бе, како првпат во животот да се гледаат, додавање од лев на десен бек незнаат да сврзат и ги губат топките, 10пати денес со србија и уште толку со германија. Не ми се верува како ние играме а вакви мизерии ни откинаа бод, се поради тоа што ние се задоволивме со едниот.

Па оваа србија, па тие се уште поголема дупка, не знам кој од кој повеќе не заслужија да играат 1/2 финале. целата ждрепка со се А и Б група неверојатно како ни се погоди, данците далеку под ниво, полска пациенти, србите освен даре просечни, германците и швеѓаните никогаш послаби. згора на се ние на домашен терен во зенитот на генерацијата, како едно се, се познаваат најдобро што може и сега како ќе одминува времето тие ќе СТАРЕАТ (со тоа ќе пружаат и помалку квалитетни партии). Жал ми е, многу ми е жал што пропуштивме неверојатна шанса да се запишеме во историјата на првенствава, пошто друга во блиска иднина не верувам да ни се пружи.

R

Rigel Kent

Гостин
треба да се молиме словенија да нетепа ни утре ни во среда а ние да бидиме подобро пласирани на табелата од полска и да фатиме последно 3то слободно место за турнирот во шпанија (ако шманија не биде евтопски првак сега) и да с ебориме за две места на олимпијада помеѓу 4 екипи (ние, шпанија, бразил и исланд)

Ako bideme pred Germanija ke igrame vo so Danska, Ungarija i Alzir WOW:icon_lol:

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Треба последните 3 репрезентации да ги победат првите 3 за да одиме понатака... Ух!
Тешко,тешко.. надежта последна умира, али умира :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Kje probaat da go osposobat i Jonoski, mozhno e da igra so zashtitna maska :)

I aj stvarno ne se zamarajte so matematikive , pokazhavme deka mozheme da se nosime so golemite sili, deka ne se plasime od nikogo i deka sme oslobodeni od luzerskiot mentalitet. So vakva igra ne gledam kako mozhe idninata za makedonskiot sport (osven fudbalot) da e losha.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Глејте на добрата страна,за баражот за СП влагаме како фаворити и ке имаме полесен противник.Дај боже Словенија да ни се падне,само лошо е што и исланд е помегу овие послабите.Ако ни се паднат они време е за 2ра одмазда од предходните 3 :sneaky::D

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Ako bideme pred Germanija ke igrame vo so Danska, Ungarija i Alzir WOW:icon_lol:
не знам што ќе биде ама не би ми пречело ако хрватска биде европски да можебе да го заземеме нејзинот место и замисли група, ние + овие тапа швеѓанкиве кои ни спасија гаС + некој си јапончина и од чиле некои инки/маии или што и да се :pos:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ќе ја пуштат оваа Србите. Ама од полуфинале ништо.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
^^^ Шо ти значи репрезентативец да ти е втор братучед. :D

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Како не дојде Хорхе со Шведска,Данска и со Германците...:D
Сеа ќе си бевме во полуфинале:pipi:

H

HITCH

Гостин
Земајќи у обзир дека меѓусебниот дуел го играме задњи, доколку на Македонија победа и овозможи пласман гарантирам дека ќе ја имате.

Не дека треба да ви се попушти, можда и сте јачи, али мора некако да се награди огромната посетеност на ЕП.
Штом е за краља и отаџбину, нема да има никакви проблеми. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom