треба да се молиме словенија да нетепа ни утре ни во среда а ние да бидиме подобро пласирани на табелата од полска и да фатиме последно 3то слободно место за турнирот во шпанија (ако шманија не биде евтопски првак сега) и да с ебориме за две места на олимпијада помеѓу 4 екипи (ние, шпанија, бразил и исланд)Србија се пласираше, така да ќе си ги одмараат своите најдобри играчи. Мислам дека реално е да тепаме, а и Станиќ да пушти по некоја топка
Како и да е, ќе треба да навиваме за Шведска и Полска. Скандинавциве најверојатно ќе си ја наредат, мамата нивна. А Полска увек се јаде со немциве во секој спорт, така да верувам дека ќе е неизвесна, се надевам дека Полска ќе тепа.
Имаме шанси, 0.5% се, ама имаме. Ударот на Манасков (против Германија) и на Кирца (против Данска) беа клучни на ова првенство. Како и да е, ако не биде на ова, ќе биде на другото првенство.
Како стоиме со квалификации за ЛОИ, знае некој?
треба да се молиме словенија да нетепа ни утре ни во среда а ние да бидиме подобро пласирани на табелата од полска и да фатиме последно 3то слободно место за турнирот во шпанија (ако шманија не биде евтопски првак сега) и да с ебориме за две места на олимпијада помеѓу 4 екипи (ние, шпанија, бразил и исланд)
Џену ми го усреки денот,не сум во бедови веке Фала ти за информацијава ке можам со мирна глава да спијамSamo dlankata e nabiena kaj Mirkulovski, bez sekiracii
не знам што ќе биде ама не би ми пречело ако хрватска биде европски да можебе да го заземеме нејзинот место и замисли група, ние + овие тапа швеѓанкиве кои ни спасија гаС + некој си јапончина и од чиле некои инки/маии или што и да сеAko bideme pred Germanija ke igrame vo so Danska, Ungarija i Alzir WOW
Штом е за краља и отаџбину, нема да има никакви проблеми.Земајќи у обзир дека меѓусебниот дуел го играме задњи, доколку на Македонија победа и овозможи пласман гарантирам дека ќе ја имате.
Не дека треба да ви се попушти, можда и сте јачи, али мора некако да се награди огромната посетеност на ЕП.