Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Член од
7 септември 2011
Мислења
122
Поени од реакции
48
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
колку карти даде газда мите? у комшии ми е да појдам да го замолам за една карта? сигурно ке пушти срце :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
122
Поени од реакции
48
Се заглеав у статистиките на страната на ЕХФ и не ми текна порано да прашам. глуп.

Абе Диви е најбољи на првенствово по процент на одбранети шутеви :cuc:. Диви утре ќе се здиви имам чувство.

Фала за линкот горе.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
20 влезници даваше.
20? Малце. мислам дека за литванија повеќе даде ако не се лажам а поскапи беа и тоа каде каде. али се надевам дека ако тепаме ке даде пак и за други утакмици. П.С сеа јакно и екипата на наша ТВ ке ги видите у први редови!

п.с дечки кажете ми 3600 денара комплет карта и повратен пат со КОМБЕ преку агенција скапо е?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Се заглеав у статистиките на страната на ЕХФ и не ми текна порано да прашам. глуп.

Абе Диви е најбољи на првенствово по процент на одбранети шутеви :cuc:. Диви утре ќе се здиви имам чувство.

Фала за линкот горе.
Прв е ради тоа што нема брането ни 60 минути севкупно иначе шипинки што ќе биде прв на листата...

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
20? Малце. мислам дека за литванија повеќе даде ако не се лажам а поскапи беа и тоа каде каде. али се надевам дека ако тепаме ке даде пак и за други утакмици. П.С сеа јакно и екипата на наша ТВ ке ги видите у први редови!

п.с дечки кажете ми 3600 денара комплет карта и повратен пат со КОМБЕ преку агенција скапо е?
Ама барем на време дава и се средува се, најбитно идат со автобус. :D А владата утре вечер пак во ниедно време ќе организира гарант...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814

Абе имаше некој на темава кажа дека си нашол преку некоја агенција,за 1900ден,изглеа со се карта....

И не е лошо бе и 3600ден,ако ти се даваат дај ги...битно е доживувањето...парите инаку секако ќе ги потрошиш на глупости.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ама барем на време дава и се средува се, најбитно идат со автобус. :D А владата утре вечер пак во ниедно време ќе организира гарант...
не ми се верува. по муабетите шо искочија тепале влагале без карти едно друго не ми се верува да дадат пак карти. или евентуално ако дадат ке биде тоа за полуфинале
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 01:32 ---
Абе имаше некој на темава кажа дека си нашол преку некоја агенција,за 1900ден,изглеа со се карта....

И не е лошо бе и 3600ден,ако ти се даваат дај ги...битно е доживувањето...парите инаку секако ќе ги потрошиш на глупости.
чисто информативно прашувам. една комшика има агенциа и дава карти со се превоз до белград за 3600 па ми се виде цената висока али изгледа грешам. на др места гледам и по 4 000 денара дека е карта

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
не ми се верува. по муабетите шо искочија тепале влагале без карти едно друго не ми се верува да дадат пак карти. или евентуално ако дадат ке биде тоа за полуфинале
Мене највеќе ме плаши заради тоа што можни се инциденти меѓу бројните Македонски навивачи и гостите ( Србите )! :cenzura:
Само се надевам ќе мине се без никакви проблеми..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сум се згазила од смеење со брат ми пред некоја минута. Јанко дели билети и бара од луѓево да му дадат мобилен за контакт. Се јавува една девојка и без гајле си го кажува јавно. И брат ми: Е оваа тек како го наеб***:pos:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Мене највеќе ме плаши заради тоа што можни се инциденти меѓу бројните Македонски навивачи и гостите ( Србите )! :cenzura:
Само се надевам ќе мине се без никакви проблеми..
хех.. натпреварот со србија според мене нема теоретски шанси да помине без инцидент. нас не има многу а кај нив дома сме. се прашувам кој поголем ќутек ке изеде само. искрено ова ке биде многу ризична утакмица. дајбже да грешам и се да помине во најдобар ред.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
So avtobus e 2100 denari povratna od Belgrad, vleznica 500-900 denari zavisi vo koj del ce sakas da sedis. Povece od 3000 denari nema da te fati ako odis samostojno. E sea so agenciive e poskapo poso sakaat da zarabotat povece pari.

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
MAKEDONCITE SI NASLE SRBINKA NA SNEGOOOT I JA VRTAT I JA TRTAT KAKO STO E REDOT, SEX SO SRBINKI SHALA LA LA LA SEX SO SRBINKI SHA LA LALA LA ... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom