Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
КАКО ВИ СЕ ПИШУВА ТОЛКАВИ ПОСТОВИ НЕЗНАМ.. МЕНЕ УШТЕ СРЦЕ МЕ БОЛИ ЗА ПЕДЕРСКИОВ ПОРАЗ..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Дечки не заборавајте, ИМАМЕ ПРАВО НА ФАУЛ, ИМАМЕ ПРАВО НА ФАУЛЛЛЛ!!! :pos:

Ајде малце смеење, не е крај на светот. Дечкиве ќе ги расплачат литванците... Ех коа ќе ми текне на една литванка што ја запознав во Претор пред милион години, аууу каква беше, плава, еблеста :love:
Хахахаха не не. Да не заборавиме... Имаме право на фаул, АЈДЕ имаме право на фауууууууууул, и ете го БО, ова е негова втора лична, и да , имаме право на уште два фаула, АЈДЕ сега треба ФАУЛ да се прави..... ФАУЛИРАААЈ!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Чекај малце,
Јас разбирам Коби у последна секунда од тројка со заддршка да ти го плесне и да те победи ама овој мрфуљов?????????/
НЕ МЕ ЈЕБИ БЕ !!!!!!!
Е нема да ти се верува, ама баш такви мрфуљи на таков мрфуљски начин со топка фрлена ко камен од џеб даваат такви мрфуљски кошеви. Кај Коби тоа е искуство. ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Big man Giorgij Chekovski came off the bench to make a couple from range for his team as Macedonia cut the gap and made it a one-possession game heading to the locker rooms at 37-34.

:pos:

М

Мартин`

Гостин
Да не коментирам безврска многу важно Русиве имаат среќа у г.. затоа следна на Литванциве ќе им се истуриме јако!!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не е сега толку битно.Јас бев изритиран од враќањето на времето од 0.7 на 2.5 секунди а пред додавањето беше 2,7!
јас убо заприметив, 2.1 секунди имаше до крајот.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Многу значеше тоа што на педерски начин им додадоа пола секунда,а тоа значи во превод им дадоа шут инаку со 1,7 секунди само можеа да ја додадат топката.Тоа многу значи во кошарката.Според мене Македонија е моралниот победник и тоа самите Руси се свесни на крајот,но тоа е педерското што резултатот секогаш се гледа на крај.
Тоа не е точно, затоа што времето почнува да тече од моментот кога некој ќе ја прими топката после исфрлањето од аут. Ми се чини дека е пресметано дека е потребно 0.50 стотинки за шут. Под тоа време и да се постигне кош не вреди. Така да, времето не влијаеше на резултатот. Чековски требаше да стои поблиску и веднаш да фаулира, пред Монија да ги крене рацете за да шутира.

Неважно, имаме игра против Литванците, само да не им оди лудачки шутот како против Србите. Под кошевите сме подобри, Дамјан треба да го брка Каукенас, и имаме шанса...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Којзнае колку се налутени нашиве моментално. Некој нека му каже на Бо дека имаме проблем со името со Литванциве како со Грците исто? Колку да го мотивира да ги растури.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Леле коа избаци Игорче дека би мењал 20 блокади за 10 коша, цела кладилница на земја :pos:

Тоа е тоа, се извлекоа Србија, оптимист сум за Литванија.

Kajgana Shop

На врв Bottom