Хахахаха не не. Да не заборавиме... Имаме право на фаул, АЈДЕ имаме право на фауууууууууул, и ете го БО, ова е негова втора лична, и да , имаме право на уште два фаула, АЈДЕ сега треба ФАУЛ да се прави..... ФАУЛИРАААЈ!Дечки не заборавајте, ИМАМЕ ПРАВО НА ФАУЛ, ИМАМЕ ПРАВО НА ФАУЛЛЛЛ!!!
Ајде малце смеење, не е крај на светот. Дечкиве ќе ги расплачат литванците... Ех коа ќе ми текне на една литванка што ја запознав во Претор пред милион години, аууу каква беше, плава, еблеста
Со Шпанија-Словенија изгледа. Не ме фаќај за збор.Победникот од Македонија - Литванија со кого игра?
Е нема да ти се верува, ама баш такви мрфуљи на таков мрфуљски начин со топка фрлена ко камен од џеб даваат такви мрфуљски кошеви. Кај Коби тоа е искуство.Чекај малце,
Јас разбирам Коби у последна секунда од тројка со заддршка да ти го плесне и да те победи ама овој мрфуљов?????????/
НЕ МЕ ЈЕБИ БЕ !!!!!!!
Не е сега толку битно.Јас бев изритиран од враќањето на времето од 0.7 на 2.5 секунди а пред додавањето беше 2,7!Мислам дека нема врска дали ќе влези во теренот.
Огромни.Колкави се шансите да се порази Литванија ?
50-50 на две е работава, или ќе тепаме или ќе јајме заушкиКолкави се шансите да се порази Литванија ?
јас убо заприметив, 2.1 секунди имаше до крајот.Не е сега толку битно.Јас бев изритиран од враќањето на времето од 0.7 на 2.5 секунди а пред додавањето беше 2,7!
Тоа не е точно, затоа што времето почнува да тече од моментот кога некој ќе ја прими топката после исфрлањето од аут. Ми се чини дека е пресметано дека е потребно 0.50 стотинки за шут. Под тоа време и да се постигне кош не вреди. Така да, времето не влијаеше на резултатот. Чековски требаше да стои поблиску и веднаш да фаулира, пред Монија да ги крене рацете за да шутира.Многу значеше тоа што на педерски начин им додадоа пола секунда,а тоа значи во превод им дадоа шут инаку со 1,7 секунди само можеа да ја додадат топката.Тоа многу значи во кошарката.Според мене Македонија е моралниот победник и тоа самите Руси се свесни на крајот,но тоа е педерското што резултатот секогаш се гледа на крај.