Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

П

Паспарту

Гостин
Дечки не заборавајте, ИМАМЕ ПРАВО НА ФАУЛ, ИМАМЕ ПРАВО НА ФАУЛЛЛЛ!!! :pos:

Ајде малце смеење, не е крај на светот. Дечкиве ќе ги расплачат литванците... Ех коа ќе ми текне на една литванка што ја запознав во Претор пред милион години, аууу каква беше, плава, еблеста :love:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Против Литванија треба да се плашиме од судиите, сепак се домаќини. :mad:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Имајте во предвид дека...

Отсуството на Тоше беше очигледно, ни е*аа матер овие под кош. Мислам дека на оваа утакмица имавме најмногу примени поени од под кош. Ај у второ Самарџиски почна да игра малку добро у одбрана.

Бо играше со пола сила, со тоа автоматски нашиот напад беше со пола сила. Се виде дека не е се во ред со него, играше со грч. Антиќ беше поим за капитен. Презеде одговоронст на себе, го влечеше тимот на грб при отсуството на Гечевски. Секоја чест. Се сум на мисла дека ние не игравме на највисокото ниво кое го можеме.

Но, имајте во предвид дека и русите не играа најзаангажирано. Не мислам тука на Кириленко, пошто како и на минатите утакмици, ѕвездите на противничкиот тим имаа кошмарни вечери против нас.

И после ова, мислам дека Тоше доколку има и минимални можности да игра, ќе игра. Одиме на најголемиот подвиг против Литванија...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И не ми кажа никој, не беше аут за нас на крајот ?
Епа педерите судиски не дадоа од друг кадар да се види, а Бо покажуваше дека русинот ја допре топката додека уште стоеше позади линијата.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.139
Поени од реакции
4.019
Што не надигра Русија во последна четвртина жиФти кариера?
6 минути не можеа кош да дадат и на крај со педерската тројка и педерското враќање на времето не тепаа? И за ова сакаш да кажеш не надиграа?
Ти си ги гледал Шпанците изгледа.
Pred da odma napagas i jades g...., aj zagleaj koga tocno ja pisav taa poraka? Toa bese po prvite pet minuti od poslednata cetvrtina koga nie nemozevme nikako kos da dademe i koga zaglavivme na -9, ne ocekuvav da gi stigneme...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Чекај малце,
Јас разбирам Коби у последна секунда од тројка со заддршка да ти го плесне и да те победи ама овој мрфуљов?????????/
НЕ МЕ ЈЕБИ БЕ !!!!!!!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Pred da odma napagas i jades g...., aj zagleaj koga tocno ja pisav taa poraka? Toa bese po prvite pet minuti od poslednata cetvrtina koga nie nemozevme nikako kos da dademe i koga zaglavivme na -9, ne ocekuvav da gi stigneme...
Ој ти момче. Па не пишувај четврта четвртина. Ќе пишеш почетокот. Ја ќе ти бројам на саат кога си пишал.
ај искулирај си.

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
НИЕДЕН ПОРАЗ НЕ СЕ БРОИ, ТИЕ СЕ НАШИТЕ ХЕРОИ!!!!

Лавовска игра на репрезентативците! Секоја чест! :cuc:
Не сакам да бидам од оние што викаат судиите не не сакаат, они се криви, ама секундава шо им ја дадоа на крај на русиве не им требаше. Сјебаа работа со тоа, ама одиме понатаму, Литванија ќе ја мачкаме!!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Мислам дека беше за нив пошто нивниот играч што изведуваше аут не влезе во полето веднаш по додавањето!
Мислам дека нема врска дали ќе влези во теренот.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Па и не знам баш дали се примети отсуството на Гечевски пошто Чековски изигра добро во одбрана, во напад даде 2 тројчиња... а и Самарџиски не беше лош денеска и покрај повредата што ја имаше.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Многу значеше тоа што на педерски начин им додадоа пола секунда,а тоа значи во превод им дадоа шут инаку со 1,7 секунди само можеа да ја додадат топката.Тоа многу значи во кошарката.Според мене Македонија е моралниот победник и тоа самите Руси се свесни на крајот,но тоа е педерското што резултатот секогаш се гледа на крај.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Го преспав цел меч и се разбудувам на последниот напад за Русите. Уште сум шокиран. Зошто им дадоа уште 1 секунда додатно? Правилно е тоа според ФИБА? Како и да е, нашиве се херои, секоја чест!
Имаше 2.3 секунди до крај а откако русинот изведе аут топката го удри Бо и се врати во аут, што значи беа реално загубени неколку десетинки и откако топката излезе во аут времето продолжи да течи до кога одговорните за тајминг се сетија да го запрат т.е. на 0.7.
Тренерите имаат право да се обратат на делегатот да го врати времето, обично се случува кога има аматерска организација како во случајов.
Не е ова НБА туку ФИБА...

Kajgana Shop

На врв Bottom