K
kalimer0
Гостин
Не ги следев многу, знам од Русија изгубија 10 разлика а ние се држевме супер со Русија што значи би можеле да направиме нештоmoze li nekoj da mi kaze kakvi igri imase litvanija na ovaa svetsko prvenstvo ?
Не ги следев многу, знам од Русија изгубија 10 разлика а ние се држевме супер со Русија што значи би можеле да направиме нештоmoze li nekoj da mi kaze kakvi igri imase litvanija na ovaa svetsko prvenstvo ?
Пак 2 разлика Ништо повеќе да мрднимеПродолжува нашата мисија Revenge . Сите оние од кои изгубивме минатото европско , ги дотепуваме во Литванија. Мисиите Хрватска и Грција се успешно извршени. Следни за наплата на стариот долг се Русите за болниот пораз од 2 разлика на минатото европско .
Немав сила на таа тензија да се смеам... но Игорче ми го продолжува животот во миговиве жими се.Игор Трпески легенда: Ајде бе се прави наудрен, демек ова беше фаул. Ма ајде ви се молам!!!!!
Игорче легендо, како се развика на крај и мене ми дојде да се развикам..
Treba da slavime jas ke odam da se napravam frenka vecer
Игорче легендо!!Не ги следев многу, знам од Русија изгубија 10 разлика а ние се држевме супер со Русија што значи би можеле да направиме нешто
Исто и мене, најкејф ќе ми беше да тепаме за да игра.ме со србите, да им ја затнеме големата уста на аргоантните копилиња, едвај ги победија Турците, на среќа буквално.Здравје, во наредна прилика.А што очекуваш од Србите? Опседнати се со тоа колку се слаби сите други, а сами себе не се гледаат. Јас колку што ги гледав освен Теодосиќ се друго им е просечно од играчи, па дури и Крстич од кого се очекуваше да растури. Многу ми е криво што нема да играме против нив.
НЕМА НИКАКВО РАЗОЧАРУВАЊЕ ! ! !zosto volku razocaruvanje .
Nasite se heroin imaa super utakmica ,igraat so litvanija koj kako i srbija e mnogu podobra varijanta od spanija i francija .
Treba da slavime jas ke odam da se napravam frenka vecer
Мислам дека беше за нив пошто нивниот играч што изведуваше аут не влезе во полето веднаш по додавањето!НЕМА НИКАКВО РАЗОЧАРУВАЊЕ ! ! !
Тешко ќе биди со литванците ама то е то.
И не ми кажа никој, не беше аут за нас на крајот ?