Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Навивачите наши си идат утре за Скопје, остануваат без никаква подршка баш кога ќе играат со домаќинот.
Ајде што и да биде они се наши хероишта, нема ништо на светов со што можеме да им се заблагодариме за овие 15 дена, погорди и посреќни како нација мислам не сме биле никогаш :)

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Ние не купивме секунда.
Реално Русите не потрошија ни една секунда, само додадоа и одма шутнаа.... не сме ни ние криви едноставно тоа е кошарката често се случува ова..... по мое регуларно беше.

*Времето што го додадоа беше оправдано зошто предходно заборавија да го запрат, ама и да додадеа помалку пак Русите не потрошија скоро ништо (не сметајќи го времето кога топката лета и е во воздух)

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Навивачите наши си идат утре за Скопје, остануваат без никаква подршка баш кога ќе играат со домаќинот.
Ајде што и да биде они се наши хероишта, нема ништо на светов со што можеме да им се заблагодариме за овие 15 дена, погорди и посреќни како нација мислам не сме биле никогаш :)
Најверојатно утре едно комбе Комити трга накај литванија

Член од
11 август 2011
Мислења
266
Поени од реакции
169
Де сега некој да каже што точно се случи на крајот и зашто вратија тајмерот 2 сек назад

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Значи не можам да го преболам ова. Момците со играта што ја прикажаа не го заслужија ова, не е ффер, едноставно животот не е фер...А оној Муња сите клетви шо сум ги кажал да му се фатат, мораше ли сега да погоди бе????

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.630
Поени од реакции
59.546
Добро бе не паничете, не е како да не исфрлиле од првенството... Она што радува е играта, ако можевме на овие планини да им се спротиставиме вака и тоа без Тоше, нема причина да не веруваме во нови победи на првенството.

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Не се сомневам дека ќе ја победеме Литванија. Јас и вечерва бев убеден дека победуваме уште пред да почнеме. Верувам во кошаркарите. Ама овој пораз стварно не можам да го преболам и многу ми е криво оти сметам дека беше неправедно се што се случи во последните секунди. И нашиве кога водеа имаа 30 секунди плус ја имаа топката и пред време шутираа и така добија Русите повеќе време за напад. Барем една секунда покасно да шутнеа нашиве. Леле не знам што да кажам. Не можам да ја забораам фацата на Антиќ не можам :place: Толку самоуверено играше и на крај кога изгубија како гледаше. А и фацата на тренерот не се заборава (n)
Знам дека не е крај на светот и дека уште имаме шанси ама оваа победа многу ми значеше.
Здравје !!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Реално Русите не потрошија ни една секунда, само додадоа и одма шутнаа.... не сме ни ние криви едноставно тоа е кошарката често се случува ова..... по мое регуларно беше.

*Времето што го додадоа беше оправдано зошто предходно заборавија да го запрат, ама и да додадеа помалку пак Русите не потрошија скоро ништо (не сметајќи го времето кога топката лета и е во воздух)
Тоа е тоа.
Џабе плукате по судиите кога се беше регуларно, неможеше толку време да помине од едно удирање на топката со глава од Борче, додека он стои на 10 сантиметри од аут линијата.
П.С. Јанко другарче ти две чисти немаш од кошарка дефинитивно.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Тоа е тоа.
Џабе плукате по судиите кога се беше регуларно, неможеше толку време да помине од едно удирање на топката со глава од Борче, додека он стои на 10 сантиметри од аут линијата.
П.С. Јанко другарче ти две чисти немаш од кошарка дефинитивно.
ама не можеше и 2.5 секунди да им дадат, јас мерев реално требаше да добијат 1.8 сек.

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
ајде без разочарувања, одиграа супер утакмица. Стварно педерска тројка ама секое зло за добро се враќа!!! Мотивацијата после ова е уште поголема.

Kajgana Shop

На врв Bottom