Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ич ташакот не ме боли.И во пораз и во победа пак сме со Македонија и со кошаркариве.Не може еден шугав кош во последна секунда на мизерен ружен руски кошаркар да ме натера да се откажам од луѓево со јајца до земја и огромно срце.
Нека одморат сега и нека им ја ебат мајката на Литванците.

Русија била јака ваму наму драпај си к.... СРЕЌКОВЦИ ! ГИ НАДИГРАВМЕ РУСИВЕ СРЕКНИ. И докажавме дека можеме да се носиме со СИТЕ.

Значи одиме - велесили:

Словенија - победа
Хрватска - победа
Јужен сосед - победа и понижување
Русија - многу многу многу несрекен пораз со ЌЕЛАВА тројка од нимајкаде од вецето, табла кош со амин де влези амин шут, каде е кошот.

И останатите фини победи против - Босна, Финска и Грузија.

Тоа е тоа. Одиме натаму. Одиме машки против домакинот, против Литванија. Дадете се што имате момци! САМО МАШКИ И САМО ХРАБРО !

Види Фотос, нели ти реков ти да отвараш теми???
Јас да ја отворев барем немаше овака да ни го спикат, ќе беше решена 2 минути пред крајот на мечот. :D

Fu*k FIBAlona, идеме до крај против тоа вувузелите.

Дај сеа нека пуштат овие од КФМ два три чартера, со врски без врски, небитно, нека има 100-200 души.

И ако идат, обавезно зурли да земат, како противнапад на вувузелите...
Ко србите на СП во ракомет во Хрватска кога донесоа трубачи...... :)

Мотив + да кршиме домашни кичми !!!
:cuc: Цареви МА - КЕ - БО - НСКИ

Нашиве момци се за почит- (y)
И ова е наш успех, ги доведовме русите во ситуација да стравуваат за конечниот резултат и КО МАЛИ ДЕЦА да се радуваат на победата над МАКЕДОНИЈА

Јас да ја отворев барем немаше овака да ни го спикат, ќе беше решена 2 минути пред крајот на мечот. :D
Ајде отварај Тема со Литванија. И не драпај многу.

Ај ај отварај уште сеа, да не отвори некој друг пред тебе...СО ФОТОС ИДЕМЕ НА МЕДАЉА !!! :D

-ЦИТРО ПОВЕЌЕ ДА НЕ ОТВАРА ТЕМИ!!!

-НАРЕДНАТА ТЕМА ДА БИДЕ ОТВОРЕНА ОД СТРАНА НА ,,ВИДИ ФОТОС''!!!

-РУСИНОТ ДА СИ УПЛАТИ НА ЛОТО.

ФАЛАЧАОПРИЈАТНО

Ниеден пораз не се брои.. - Вие сте нашите
херои!!!
<3 MACEDONIA <3

Игор Трпески легенда: Ајде бе се прави наудрен, демек ова беше фаул. Ма ајде ви се молам!!!!!
Игорче легендо, како се развика на крај и мене ми дојде да се развикам..:)

Џабе се сега нервози, сега преостанува само да ги натераме Литванците да избегаат од салата на натпреварувањето и да отидат на мочање прво наместо на натпревар; да не можат да се опорават од нас; да не можат мирно да спијат од нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom