Ни јас не ги сакам, можам да кажам доволно и дека ги мрзам... но нимало колку ГРЦИТЕ! Е тие се тие... тој судија... 5 души на земја легнати... наши...цел состав на земја...они скокови 6 по ред ги прават...ги ГАЗАТ грчево не суди ништо!Двоен пораз денес за мене на спортски план. Зарем е можно ова?
П.С мразам руси
Не го сфаќај до толку трагично, сепак имаме огромен успехБрат, сфаќаш дека со ова си потпиша смртна пресуда?!?!
Ти не знаеш што збориш! Биди благодарен што сме и на 4 место, срам да ти е! Македонија никогаш не била на 4 место, зарем малку ти е ?? Кој очекуваше дека ќе играме полуфинале ?? Ехх само колку направија нашите кошаркари, не може да се докаже! СРАМ да ви е на сите ако медаљата ви значи повеќе од она што го направија дечкиве!Ама четвртите никој не ги памети.....
Ај утре со камења да ги маваме.Ај некој нека ми го кажит доприносот на Дамјан, на Соколов, на Мираковски, на оние двајцана на тајмаут шо ги покажвет? А другите, МАЖИШТА, секоја чест.
Верувај и 100 пати да сме 4-ти не се опишува чувството кога ќе земеш медал па макар и 3-то место.Ти не знаеш што збориш! Биди благодарен што сме и на 4 место, срам да ти е! Македонија никогаш не била на 4 место, зарем малку ти е ?? Кој очекуваше дека ќе играме полуфинале ?? Ехх само колку направија нашите кошаркари, не може да се докаже! СРАМ да ви е на сите ако медаљата ви значи повеќе од она што го направија дечкиве!