Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Двоен пораз денес за мене на спортски план. Зарем е можно ова? :tapp:
П.С мразам руси
Ни јас не ги сакам, можам да кажам доволно и дека ги мрзам... но нимало колку ГРЦИТЕ! Е тие се тие... тој судија... 5 души на земја легнати... наши...цел состав на земја...они скокови 6 по ред ги прават...ги ГАЗАТ грчево не суди ништо!

Член од
22 август 2010
Мислења
110
Поени од реакции
14
Ех.. Камо сите да имаа муда како Гоце Делчев и Илиевски.. Што научивме многу од ова првенство научивме, искуството е истотака голем медал. Дамјане повеќе самодоверба друг пат цар си

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ах бе Дамјане како можеше да го промашиш она :(
Единствена замерка ми е што му дозволија на Кириленко цела четвртина да изигра без да направи лична исто и Мозгов мораше да се оди на овие двајца за да излезат па да ги добиеме Русите.
Како и да е веќе изгубивме но играчите остануваат наши херои и утре да ги пречекаме како такви !
Јасно е резочарувањето сепак имавме шанса за медал кој што искрено го заслуживме но и ова 4 место не е за потценување.Кажав неколку пати до сега и пак ќе кажам некој да ни го даваше ова место пред да почне европсково ќе го прифатевме со 2 раце.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Не ми се верува како со дваесет и кусур офанзивни скока за грдите, успеавме да дојдеме до позиција за продолженија... Обично ако дозволиш толку скока, губиш по 20-30 разлика. Ах Гече, Гече...ти и твојата повреда...

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Ај некој нека ми го кажит доприносот на Дамјан, на Соколов, на Мираковски, на оние двајцана на тајмаут шо ги покажвет? А другите, МАЖИШТА, секоја чест.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Ајде сега во турнирот за Олимпијада да ги посереме барем со 20 коша разлика.Ајде момци не чека Oлимпијада.Главата горе :)

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Ама четвртите никој не ги памети.....
Ти не знаеш што збориш! Биди благодарен што сме и на 4 место, срам да ти е! Македонија никогаш не била на 4 место, зарем малку ти е ?? Кој очекуваше дека ќе играме полуфинале ?? Ехх само колку направија нашите кошаркари, не може да се докаже! СРАМ да ви е на сите ако медаљата ви значи повеќе од она што го направија дечкиве!

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Не го кривите Дамјан.Зарем треба да се оставаат утакмиците и да се решаваат во последен момент?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ај некој нека ми го кажит доприносот на Дамјан, на Соколов, на Мираковски, на оние двајцана на тајмаут шо ги покажвет? А другите, МАЖИШТА, секоја чест.
Ај утре со камења да ги маваме.
МОЖЕ?

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Ти не знаеш што збориш! Биди благодарен што сме и на 4 место, срам да ти е! Македонија никогаш не била на 4 место, зарем малку ти е ?? Кој очекуваше дека ќе играме полуфинале ?? Ехх само колку направија нашите кошаркари, не може да се докаже! СРАМ да ви е на сите ако медаљата ви значи повеќе од она што го направија дечкиве!
Верувај и 100 пати да сме 4-ти не се опишува чувството кога ќе земеш медал па макар и 3-то место.

Kajgana Shop

На врв Bottom