В
Вори
Гостин
Ја гледам последнава четвртина повторно и го слушам Владо после утакмицава.Колку само можно звучи,колку само се гледа дека од срце е победата.Многу ми е убаво бе луѓе,а верувам дека и вас ви е исто.
И јас гледав, и ПАК се радвав ко ненормален на тројката на Владо иако знам дека не е во живоЈа гледам последнава четвртина повторно и го слушам Владо после утакмицава.Колку само можно звучи,колку само се гледа дека од срце е победата.Многу ми е убаво бе луѓе,а верувам дека и вас ви е исто.
До наредното СП, има уште едно ЕП 2013 година, на тоа ЕП првите не знам колку репрезентации одат директно на СП 2014. А со победава над Литванија директно сме пласирани на наредното ЕП.Вчера сакав нешто да прашам ама во таа еуфорија заборавив. Нели со пласманов во полуфинале обезбедивме пласман на идното светско првенство? Јас колку што знам за СП нема квалификации туку одат првите неколку од континенталните натпреварувања.
Обезбедивме играње на ЕП, а квалификации за СП. Така мисламВчера сакав нешто да прашам ама во таа еуфорија заборавив. Нели со пласманов во полуфинале обезбедивме пласман на идното светско првенство? Јас колку што знам за СП нема квалификации туку одат првите неколку од континенталните натпреварувања.
има клипче кога ја постигнавме 3ката ..што се дешаваше таму у сала меѓу вас?
Добро море, кој тропаше кога ја пеевте Излези Момче на крајот со целиот наш тим, кога беше празна салата ? Ритамот ептен беше лошСе работи за големото знаме со сонцето од Кутлеш,пишав и предходно според мене за џабе носено,а после за знамето Стара гарда беше точно колку што зафаќавме простор ама пак имаше тегнење.Иначе имаше 4 тапани.А за тоа „шверцувањето“ секој кој внесуваше знаме,тапан или нешто сличному беше запишан бројот на пасош