Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Фер чоек. Зато ќе го лапнат немиен од русите.Realno, šanse za prolazak po meni:
ŠPA - SLO -98:2
LIT - MAK - 90:10
FRA- GRČ - 70:30
RUS - SRB - 50:50
Фер чоек. Зато ќе го лапнат немиен од русите.Realno, šanse za prolazak po meni:
Овој не е србин. Гарант е од Табановце..Да беше србин ке ни дадеше помали шанси.Ептен е реален србинов
Офф овај изгледа не прати добро кошарка..Realno, šanse za prolazak po meni:
Добар одговор доби БобиЌе го земе Мираковски со себе...
Не.Убо ти е кажано... ако ја победиме Литванија одиме во полуфинале и директно на олимпијада.
Ако изгубиме, треба да ја победиме Словенија (која најверојатно ќе изгуби од Шпанија) па би биле 5-ти...
Го тупиш со инфантилни критики, ако може и воопшто да се наречат “критики“.Темава е за кошарка, не за јакнење национални чуства. Што позитивно треба да придонесам? Да пишувам само за мотивот на нашите играчи и за тоа колку се уморни што се 90% од муабетите на некој шо не прати кошарка.
--- надополнето: Sep 13, 2011 11:46 AM ---
така.
Остануваат 4 екипи кои ќе отпаднат, сите имаат шанси за 5то место. Победниците од двата дуела меѓу 4те поразени, ќе ги дадат 2цата кандидати за 5то место.Убо ти е кажано... ако ја победиме Литванија одиме во полуфинале и директно на олимпијада.
Ако изгубиме, треба да ја победиме Словенија (која најверојатно ќе изгуби од Шпанија) па би биле 5-ти...
Ќе го земел Мираковски за играч / преведувачЗначи овој Докузовски англиски незнае, а како планира да оди Жалгирис да ги тренира?
Тоа е факт, ќе биде гадно.Samo da ne ne sjebat sudiite ko sto znaat da bidat protiv sekoj protivnik sto igra so Litvanija