Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

А

Анноун

Гостин
само едно ќе им порачам на тапчовците што викаа 'не летајте , кај ние со литванија' . Толку ли не сфативте дек едина репрезентација која отскокнува е Шпанија ? Со сите други со оваа игра нема од што да се плашиме . Напред наши херои. Не ми се верува дека ова е наша репрезентација луѓе мои . Каков карактер. Да не напраат на игрица Team Chemistry ќе имаме знак зa Бесконечност !

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
ПРЕМНОГУ СУМ ВОЗБУДЕН КАКВА ИГРА И КАКВА АТМОСФЕРА НА ПЛОШТАД ЛУЃЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВАШЕ.САМО САКАМ ДА ГИ ПОЗДРАВАМ ЛИТВАНЦИТЕ СО МОЈАТА НОВА МАИЦА.КЛАСИЧНО ЕБЕЊЕ !!!!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.905
Игорче е цар!! подобар коментатор Македонија немала,зедно можеби со Љубомир што коментираше НБА на времето..
Не заебавај, Љубомир (сум му заборавил презиме знам на кој мислиш) беше БОГ за баскет. Игор е лудница, и сам не знае што збори ама на некој чуден начин ни носи среќа :pos:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не заебавај, Љубомир (сум му заборавил презиме знам на кој мислиш) беше БОГ за баскет. Игор е лудница, и сам не знае што збори ама на некој чуден начин ни носи среќа :pos:
Љубомир Николовски, најдобар коментатор воопшто и пошироко...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.051
В

Вори

Гостин
Ги читам страниве што сте ги испишале и се ежам,воедно и си плачам.Можеби е срамота дека сум возрасен,можеби не треба така но што да правам.
Не можам.Овој ден ќе остане врежан во меморијата на сите Македонци.Ова видео каде што Илиевски дава тројка ќе го гледам секој ден.Секогаш.И ќе се сеќавам дека некогаш Македонија била многу јака и дека го освоила Европското првенство.Здравје ќе им раскажувам на внуците за оваа случка.
Ова е неверојатно.Колку е само убаво.Гледам во Скопје било полно.Посакав за миг да бидам и таму,и насекаде низ земјава.За да осетам дел од атмосферата таму.

Леле лелеле леле леле леле,што направивме.Не направивте горди и среќни Владо,среќни и горди како што не сме биле никогаш.Да сте живи и здрави.Вие сте живи легенди.Од прв до последен.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Бравооо ! Славење на плоштад, посебно кога дојдоја со тапаните. Едно име имаме, излези момче, земјо македонска... незнам, порадосен и погорд у живот не сум бил, а за назад кога се враќавме 50 души качени и накрцени на една влечна служба и по партизанска лелеее партали бешееееее :D, кој видел знае :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Во Охрид беше лудницааааааааааа бреееееееееееее................:vozbud::vozbud:
Да потврдиме со слики!
(А дали го виде камионот од пожарникарите со сирените низ град?:vozbud:)

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Дајте луѓе, нека ја најде некој сликата од момчето коа покажува срце негде на минута-две пред крајот. Го дадоа баш во моментите кога беше најтешко и кога требаше да се има срце.
Тоа би било слика на место!

Слаб квалитет, скриншот од јутуб.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom