Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Ова е карма !
Ги тепавме Литванците како што нас не тепаа Русите :) .
Браво момци, ја претставивте земјата подобро од било кој очекувања. И најголемите оптимисти не можеа да кажат дека ќе стигнете до полу-финале. Но вие успеавте, а ние сме покрај вас. Понатака што и да направите - ќе се вратите не како шампиони, туку како херои.

Со вас сме сите.
Не е точно ова,Русите не тепаа педерски,со помош на судиите кои го вратија времето за 2 секунди.. ние ги тепавме чисто ко солза

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Не е точно ова,Русите не тепаа педерски,со помош на судиите кои го вратија времето за 2 секунди.. ние ги тепавме чисто ко солза
Судиите и сеа беа за Литванците, ама имавме среќа што го дадовме кошот .

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Кој ке стигне најбрзо до информација за тоа како да се стигне најефтино до таму, ве молам пп да пишете.

пс. ЕЖЕЊЕ!!!!!!!!!!

B

Borg_Drone

Гостин
Инаку обезбедивме место за на квалификациониот турнир за Олимписките игри.
Spanien und Mazedonien haben damit schon einen Platz im olympischen Qualifikationsturnier im Juli 2012 sicher. Die beiden Finalteilnehmer in Litauen sind direkt qualifiziert, die Plätze vier bis sechs berechtigen für die Teilnahme am Ausscheidungs-Turnier.
http://sport.zdf.de/ZDFsport/inhalt/26/0,5676,8351098,00.html

Инаку колумната носи наслов дека Македонија изненадува и понатаму и малку ни се љубоморни Германците ама доста им беше и на нив во скоро сите области прво место, редно е некој да ги замени.;)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Аууууу ги расцветаме кааа КОКИЧЕЕЕ......:vozbud::vozbud: Тато и мамо, фала ви што сте ме направиле - да се радувам како мало дете на овие историски успеси.
И млад да си умрам сеа не ми е мака .....
Ех... коа ќе иам внуци :rolleyes:

Глас оставив.... свирки од кола и мотор потрошив - само нека е за арно... да има што да се прераскажува у наредните 50години
Секоја чест браќа. Македонката ФАЛАНГА и овој пат не потклекна пред предизвикот наречен Домаќин
Одиме понатаму со копјата напред !!!!!!!!!!!!
ААААаааааааааааааааааааааа :place::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom