Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Сакав да го премолчам ова ама гледам го почнавте: Кошаркариве зборуваат англиски подобро отколку фудбалерите македонски. ФАКТ! :)
Пандев знае италијански. :D

Инаку криво ми е Мираковски не го слушнав како дума англиски.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Добро жити се има ли видео од утакмицава со коментар на Игорче. Ми кажуваа на крај ептен ги тропал, морам да го слушнам тоа :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

извинете за слабиот квалитет, го направив побрзо од што литванциве ја напуштија салата вечерва... :oops:

и тие што имате профил на 9gag стаете смајли таму, не бидете гејови... :D

http://9gag.com/gag/263767/

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Игорче мора да добие дрес од репрезентацијава со неговото име, заслужено. Според тоа што го кажа дека отишол да се кара со делагатите - ЅВЕР!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Коментарот... Закон... Тако сам вас учио

Nakon što su poharali Alytus i osvojili Vilnius, potomci Aleksandra Makedonskog krenuli su na nemilosrdan pohod prema košarkaškoj prijestolnici Litve - Kaunasu. Dočekalo ih je tamo 15.000 napaljenih Litavaca, ali ni mnogobrojnija vojska košarkaških intelektualaca nije uspjela zadržati njihov prodor na sam vrh europske košarke.

Jer makedonska koplja su dugačka i oštra. Formacija čvrsta, a Aleksandar ih sigurno promatra iz nekog helenističkog raja i sa smiješkom dobacuje: "Tako sam vas učio!".
:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Иначе многу е глупо што се дивиме на сајтовите/коментарите од страна на србите, хрватите и тие околу нас.
Дали ние немаме добри портали кои ќе направат некоја добра статија, што е проблемот незнам...
Овака гледано другите се радуваат повеќе од нас.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Што е брзина ?
- Кога за 2 минути,15 000 Литванци ќе ја испразнат салата во Каунас !

Kajgana Shop

На врв Bottom