Македонија - Грција, 3. септември, ЦАРЕВИТЕ ПОБЕДИЈА!!!! (72:58)

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
И прекинете да серете дека тоа била само една обична победа и ништо повеќе.Е не е обична победа само да знаете.И оставете не да уживаме во овој прекрасен момент.
Ма каква обична победа бре!Роденденски поклон ми е!Поубав амин!:vozbud:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
И прекинете да серете дека тоа била само една обична победа и ништо повеќе.Е не е обична победа само да знаете.И оставете не да уживаме во овој прекрасен момент.
Ние може да си славиме до утре.Не е обична,туку величествена и голема победа.Им треба одмор на кошаркарите!

M

Mario Gómez

Гостин
На МекКелеб треба да му се мести некоја македонка за да останит да играт за репрезентација, пошо ако си одат он и Илиевски со Мираковски и Јане Петровски it's B division all over again. :P

сеа сите ме напаѓаат шо кварам момент. :cenzura:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
На МекКелеб треба да му се мести некоја македонка за да останит да играт за репрезентација, пошо ако си одат он и Илиевски со Мираковски и Јане Петровски it's B division. :P

сеа сите ме напаѓаач шо кварам момент. :cenzura:
Простено ти е чедо мое... :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Моуу шо му напрајвме ! ! !

Пак вие да велите дека треба да одмараме играчи и дека не треба да се мачиме ! Е дури сега сме сериозни кандидати за во првите 3 на ова ЕП !

бтв
Makedonci ‘ošamarili’ Grke!

НЕМА ПОДОБАР НАСЛОВ ОД ОВАЈ ! ! !

Член од
7 август 2011
Мислења
4.952
Поени од реакции
15.127
Утре во 14 играме со Финска. Така да максимум до 1.30 седење вечер со контролирана конзумација на алкохол :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
На МекКелеб треба да му се мести некоја македонка за да останит да играт за репрезентација, пошо ако си одат он и Илиевски со Мираковски и Јане Петровски it's B division all over again. :P

сеа сите ме напаѓаач шо кварам момент. :cenzura:
Ти уживаш во тоа,признај...:)

R

Roten 96

Гостин
Уште овој Самарџиски да се помрдне..па како дрво е милсиш го мрзе да скокне...а 215 цм е... :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Извинете стварно за офф топик али кога има вести сакам да гледам снимка од плоштадот. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom