Македонија - Грција, 3. септември, ЦАРЕВИТЕ ПОБЕДИЈА!!!! (72:58)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова дека тактички игравме и одмараа на мечов да се спремат за утре, инаку поголема ќе беше разликава :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.391
Поени од реакции
16.608
Леле еј, уште не ми се верува не можам да се смирам, се тресам.

Не ми се веруваше дека се држиме цела утакмица, иако срце не ми оставаше да не се надевам на победа. Коа ја видов петорката, си реков нема шанса да ја губиме оваа, ќе ја тепаме па макар последна да е.
И бидна

Ко луд скокав низ дома! Доста е, за мене дечкиве се шампиони, ДОЖИВОТНИ ШАМПИОНИ! Не мора веќе да играат, доста е им ја кажавме прикаската и ајт сега у кревет.

Толкав притисок врз нас, не не признаваат, име ни негираат епа нека им се одекнува цел живот у глава дека изгубија од МАКЕДОНИЈА!

Ајт у курац, отиднав да славам :vozbud:

И да

МИСИЈАТА ИСПОЛНЕТА!

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Дајте линк од Грчката песна што ја има препеано Аца Лукас-Сва моја песма је од бола, не можам да ја најдам. Шибнете го линкчето онака колку да прославиме наша победа со нивна со песна :)))​
Мала доза на провокација, нема да е на одмет, тие не шпровоцираат веќе 100 години.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Војдан е на делба на ПРВАТА позиција по број на украдени топки. Бо е на делба на втората.

ПРВИ сме со најмногу украдени топки.

Одбраната =

:cuc:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
МекКејлеб е понизок од мене 1cm ама ѕверка е човекот секоја чест:D
И сам знаеш дека нема врска висината. Доказ е што Самарџиски е висок колку Шекил О'Нил а врска нема, не може да поентира под кош, нема никаква доминација под кошот, додека Шекил е приказна сам по себе :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571

Од блиски извори на грчката влада се дознава дека нашите јужни соседи спремаат тужба за Националната Литванска Телевизија поради пуштање во етер на програма (во терминот од 17 до 19:30h) забранета за малолетници и лица со слабо срце !!! :D

Хрвативе се на добар пат да ни завршат услуга.... водат моментално - така да автоматски имаме обезбедено 1/4 финале !!!
Одиме на медал....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom