Македонија - Грција, 3. септември, ЦАРЕВИТЕ ПОБЕДИЈА!!!! (72:58)

Статус
Затворена за нови мислења.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
И исто не претерувајте со муабетот за медалите. Ние вака како што е со пласман во втора фаза, праиме ненормален успех за нас. Најмалце што треба да праиме е да им ставаме некаков плус притисок на играчите. А и има страшни екипи на првенствово. Ако влеземе во втора фаза, натаму треба да се игра без никакви цели и никаков притисок.
Класичен песимизам и не верување во своето ..... ( ако го чувствуваш како свое)
Свестете се и прекинете веќе со песимизмот и плукањето, глава горе и гордо напред без граница !!!!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
ElNinho напиша:
Пријателе голема репрезентација калкулира со НАЈСЛАБИОТ противник у групата, не со најсилниот.
Како барате голем пласман така !? После у 2ра фаза каде што сите се посилни, шо !? Ќе „калкулираме“ против сите !?
Натрпреваров со Грчка треба да биде тест, за тоа колку сме јаки, и колку висок пласман можеме да направиме. Исто како што беше тест натпреварот против Хрватска.
Викаш, цитирам : MORA DA SE DOBIJAT FINSKA I BOSNA. Toa e najbitnoto na ova EP. Пријателе, ако е тоа најбитното, значи ние се задоволуваме со победи врз аутсајдер и репрезентација која заради нас отпадна од првичните квалификации...
МОРА да се проба да се одигра силно и со фаворитот во нашата група, откажување од старт НИКАКО. А потоа реков, ако на полувреме е голем дефицитот, слободно нека ги одмара главните играчи.

Е вакво размислување е за респект ! :cuc:
Не е толку јака Грција колку шо ние немаме ротација и несериозно би пристапиле на еден таков двобој со мислење ''па појаки се,не е страшно и да изгубиме''...
Напишав и во некоја друга тема и пред Македонија - Хрватска дека ако сме доволно дрски ќе ги средиме.Нека си бидат тие фаворити,а ние да си играме по наше!

El Ninho ,that's the spirit!

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Уште да можеше брзо да се изорганизира, еден концерт на плоштад, да се соберат неколку пејачи од нашиве, ама тешко тоа за неколку саати.
Сега баш покрај новата фонтана доброто чувство е уште поголемо.
Како е во центар, има ли славење?
Има некој од центар што пишува на темава?
Јас ке идам за саат време, па да знам дали да си земам знаменце,

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
Фалеше само добар коментатор за да се врти на youtube forever, јбт...која трагедија од коментирање на денот на нашата најголема спортска победа. Жално.
Требаше коментар на крајот од типот...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Зошто не сум во Македонија, ЗОШТООООООО.
Дечки сликајте , снимајте правете шо ќе правете ама пренесете малку атмосвера на Кајгана утре да се радуваме и ние кои не можеме во живо.
Eeeee... и јас не сум и сега веќе ми е неверојатно криво :sick:

Ок, се обидувам да фатам барем дел од атмосферава на форуми и по интернет (y)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Класичен песимизам и не верување во своето ..... ( ако го чувствуваш како свое)
Свестете се и прекинете веќе со песимизмот и плукањето, глава горе и гордо напред без граница !!!!
Не грешка си, дечкото не кажа ништо песимистички, туку според мене многу свесно кажа за психичката состојба на нашите играчи. Психичката стратегија на тренерот треба да биде на светско ниво во овие моменти, и баш тренерот е тој кој што терба да знае што прави и како. Мотивацијата е голема, ама треба на неа да уфрла оптимизам и свесност, а големи се шансите од нашава федерација да усерат со тоа што ке истрчаат и ке кажат глупости кои ке ги стават нашите играчи под некаков притисок.
Се сложувам со дечкото, сега треба да покажеме дека имаме класа на играчи, кои можат да се носат со новата ситуација на победа и да останат на исто или на повисоко ниво на мотивираност и оптимизам, без притисок.

A

Auditore

Гостин
Mi i nismo baš toliko loši, izgubili od ovakvih Makedonaca minimalno

I sad se mislim dal ćemo mi protiv Grka moći pametno i dobro u obrani kao Makedonci...hmmm

Važno je da se ne deprimiramo u napadu jer protiv grka je teško puno trpati, treba biti strpljiv

Makedonci dobili Grčku i Hrvatsku, dva glavna favorita.
Stvarno bi bilo šteta da ne osvoje prvo mjesto u grupi.
Biće interesantan njihov meč sa Fincima.

Коментари од хрватите на еден форум.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.533
Поени од реакции
29.090
Од оправдани причини неможев да ја гледам утакмицата и искрено ми иде да се убијам сега. Нема да коментирам додека не гледам снимка, а за резултатот доволно е: :cuc::cuc:. Дали они беа многу слаби или пак ние многу јаки :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom