Z
zmej gorjanin
Гостин
Бо е пола репрезентација
Изигра Чековски некоја минута.....Бо ја извади партијава, ама ова му беше најлоша партија до сега. Пред некој да каже ради повредата - пред тоа. Непотребно фаулираше и изгуби топки, не изигра 2-3 дуела како што треба. Сепак е во моментов најдобар играч во нашава репрезентација.
Самарџиски ме изненади играва, корисен беше една третина, ама малце и тој забушаваше.
Антич , влезе во фаул бонусот и малце се прецени со шутови. Треба да е свесен дека е одличен капитен и крадач на топки, ама дефинитивно не е поинтер.
В.Стојановски беше одличен, немам зборови.
Брат му солидно изигра . Гечевски некако не беше расположен за игра денес, ама сепак си го заврши својот дел.
Едино ми е жал Чековски што не го допре паркетот, изгледаше бајаги загреан за игра кога го дадоа во кадар на клупата.
Long Live Игорчеlele cigan4evo nase go obozavammmmmmmmmmmmmmmmmmmm leksilium od 5mg lapnav i ja iskrsiv stolicata od srekaaaaaaaaaaa
btw komentatorot zver e respect
I know how you feel.Последните секунди сум се тресел како пред прв испит... Уште една причина да се биде горд Македонец!
Стариов постигна 22 коша... Имаше една клучна тројка... Со нашава игра ако играше Пачулија ќе не прегазеа.
Леле колку ме нервираше копилево еј...
Болд 1: Постигна 27 поени,украде 1 топка и имаше 4 асистенции.Ти покрај овие бројки се фати за 3-4 фаули и 2-3 изгубени дуели ?Бо ја извади партијава, ама ова му беше најлоша партија до сега. Пред некој да каже ради повредата - пред тоа. Непотребно фаулираше и изгуби топки, не изигра 2-3 дуела како што треба. Сепак е во моментов најдобар играч во нашава репрезентација.
Самарџиски ме изненади играва, корисен беше една третина, ама малце и тој забушаваше.
Антич , влезе во фаул бонусот и малце се прецени со шутови. Треба да е свесен дека е одличен капитен и крадач на топки, ама дефинитивно не е поинтер.
В.Стојановски беше одличен, немам зборови.
Брат му солидно изигра . Гечевски некако не беше расположен за игра денес, ама сепак си го заврши својот дел.
Едино ми е жал Чековски што не го допре паркетот, изгледаше бајаги загреан за игра кога го дадоа во кадар на клупата.