Македонија - Грузија, 8 септември 14:30

Статус
Затворена за нови мислења.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Бо ја извади партијава, ама ова му беше најлоша партија до сега. Пред некој да каже ради повредата - пред тоа. Непотребно фаулираше и изгуби топки, не изигра 2-3 дуела како што треба. Сепак е во моментов најдобар играч во нашава репрезентација.
Самарџиски ме изненади играва, корисен беше една третина, ама малце и тој забушаваше.
Антич , влезе во фаул бонусот и малце се прецени со шутови. Треба да е свесен дека е одличен капитен и крадач на топки, ама дефинитивно не е поинтер.
В.Стојановски беше одличен, немам зборови.
Брат му солидно изигра . Гечевски некако не беше расположен за игра денес, ама сепак си го заврши својот дел.
Едино ми е жал Чековски што не го допре паркетот, изгледаше бајаги загреан за игра кога го дадоа во кадар на клупата.
Изигра Чековски некоја минута.....
Се удри еден Грузиец во него како во бетонски зид:D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
lele cigan4evo nase go obozavammmmmmmmmmmmmmmmmmmm leksilium od 5mg lapnav i ja iskrsiv stolicata od srekaaaaaaaaaaa

btw komentatorot zver e respect :D
Long Live Игорче :vozbud:

Одличен меч, пред се кога имавме неколку серии од преку 10-0 .... но што ли ќе беше тоа на крај? И дали има намера тренеров малку одмор да им даде на некои играчи пред се Илиевски зашто се гледа кутрите немаат душа да трчаат, нека не се огледуваат на Бо што може маратони да трча.
За мн. години Македонци и ... честито со уште една инфаркт-меч завршница :X3:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ги има ли некаде последниве 5-10 секунди да ги гледам пак и пак и пак? :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Значи ураганот и Грузијциве ги погоди......сега слушам накај Словенија одел

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Чаша вино за оваа победа ... Македонијоооо ти си единственото што ме прави најгорд човек на оваа планета !!!
Да ни е вечна независноста и самостојноста на Македонија и честито 20 годишнината од истата на сите Македонци и сите оние кои живеат во неа без разлика на нивната верска национална и етничкаприпадност !

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
5 ПОБЕДА ПО РЕД !

БО ЛЕСТЕР МЕКЕЛЕБ СЕКОЈА ЧЕСТ !
:cuc:
МАКЕДОНИЈА МУ Е ВЛЕЗЕНА ВО СРЦЕ !

ОДИМЕ ДО КРАЈ !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НЕКА НИ Е ВЕЧНА НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА !

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Бо ја извади партијава, ама ова му беше најлоша партија до сега. Пред некој да каже ради повредата - пред тоа. Непотребно фаулираше и изгуби топки, не изигра 2-3 дуела како што треба. Сепак е во моментов најдобар играч во нашава репрезентација.
Самарџиски ме изненади играва, корисен беше една третина, ама малце и тој забушаваше.
Антич , влезе во фаул бонусот и малце се прецени со шутови. Треба да е свесен дека е одличен капитен и крадач на топки, ама дефинитивно не е поинтер.
В.Стојановски беше одличен, немам зборови.
Брат му солидно изигра . Гечевски некако не беше расположен за игра денес, ама сепак си го заврши својот дел.
Едино ми е жал Чековски што не го допре паркетот, изгледаше бајаги загреан за игра кога го дадоа во кадар на клупата.
Болд 1: Постигна 27 поени,украде 1 топка и имаше 4 асистенции.Ти покрај овие бројки се фати за 3-4 фаули и 2-3 изгубени дуели ?
Болд 2: Играше Чековски.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Леле тоа вувузелите ќе им ги напикав во гз ако изгубевме... нека навиваат ако знаат не африканци да ми изиграваат тука. Како и да е важно ги згазивме иако мислам дека не беше потребна ваква шок завршница, а исто така добро е што и клупата ни функционира добро само треба да ги пушта тренеров почесто за да се уиграат.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Клучот кон успеха против Грузиjа е да бидат сопрени Маркоишвили и Саникидзе. Браво за разпрезентациjата ви дека успешно надигра ова резпрезентациjа коjа искрено jа мразам затоа дека помина со голем шанс во ова фаза. Браво и на моjот омилен македонски кошаркар Перо Антич за добрите игри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom