Македонија - Грузија, 8 септември 14:30

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Аууууу ШАААМПИОНИ :vozbud:
Лестер Бо МекКејлеб :cuc:

Инфракт завршница !
Моментот кога го даде Бо кошот е неопислив ! :vozbud:

K

kalimer0

Гостин
Мило ми е што победивме браво за момците се покажаа во добро светло но бидејќи претендираме за медал мора да ја подобриме играта, особено во нападот.
Тие 10+ многу лесно ги прокоцкавме и имавме слаба реализација за 3. Од грешките се учи, со среќа нека ни е 1/4 финале ;)

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Значи како пробива БО! Ненормална работа.
Секоја чест за сите играчи, ама Бо ни го крена нивото за едно скалило ова првенство. Типот све има на него. Шутер, организатор на игра и како само пробива одбрани.
Браво и за Докузовски. И честито на сите играчи за пласманот натаму, си го заслужија ова со односот на терен

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
lele cigan4evo nase go obozavammmmmmmmmmmmmmmmmmmm leksilium od 5mg lapnav i ja iskrsiv stolicata od srekaaaaaaaaaaa

btw komentatorot zver e respect :D

Z

Zoza

Гостин
do sega se nemam tolku ispoteno kako vo poslednite 10 sekundi...bravo crnce nase....bravo i cestito pobeda Makedonijoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
8 септември 2011
Мислења
35
Поени од реакции
16
Браво за Победатата! Но, сепак,
Лекарски совет: Сите со слабо срце
нека опнат поеден чабур вино црвено,
Фала‘Ти Господе, Ти си семоќен, Ти ја сакаш својата рожба Македонија-зато ни го донесе и Бо!
Нека ни аирлија и оваа спортска победа.Ова а е вистински шлаг на овогодишната Јубилејна 8-мо септемвриска празнична торта за 20 години Независна Слободна и Самостојна Македонија....
Фала им сепак на сите кошаркари и на целиот стручен тим на нашата кошаркарска репрезентација

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Lester Bo Mccaleb македонски " Kobe Brayant " :D

Браво Македонија .Ова им е доказ да не се шегуваат со нас :P

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Овој тим е најдоброто што сме го имале овие 20 години!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom