Мака ми е!

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мака ми е од луѓево...ме нервираа сите до еден или барем поголемиот дел од нив и тоа без некоја посебна причина ама ете :toe:. Ќе да е од времево тоа или пак поради фактот што одамна се немам искарано со никого а тоа не е својствено за мене :toe:... Ми треба некоја жртва за кавга и да се смирам после...
 

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Мака ми е што не знае колку вредам и дека треба да ме заслужи.Имам мои желби и потреби.Мака ми е што цело време сум на последно место, што без разлика на фактите тие се испревртени, и пак јас сум крива.Мака ми е што во моментов не гледам иднина.Мака ми е што реално не сака иднина. Само така вика. Мака ми е што во петок навечер седам сама.Мака ми е што секоја вечер пред испаѓање не сум среќна, и затоа подобро и тоа малце испаѓање да го нема.Мака ми е што ке сфати колку сум дала се од себе, сум се потрошила толку за да немам веќе ни за мене, а нема да видам плодови.И мака ми е што учам на моите грешки.Уште повеќе што сега сфаќам дека е вистина дека искусните луѓе се оние кои грешеле.Е па моето искуство ми кажа дека доста бев меко перниче.Доста бев мека и физички и психички.Морам да бидам посилна.Да бидам вистинска жена која ќе се бори за себе, која цврсто ке застане знаејќи за последиците.Нема да падне на првите лажни извинувања.А знам дека ќе паднам.....И тоа уште утре.За ова ми е највеќе мака.
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мака ми е што се што правам , правам за другите а многу малце за себе.... Доста беше... Време е некој да го испочитува тоа... Решив да бидам посилен....
 

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Мака ми е шо лани не отидов на концертот на Тоше поради шо си шинав вратот на тренинг. Сега пак ми е мака ако нема да можам да одам оти имам натпревар. Значи жив баксуз сум, на еден концерт не му отидов. Срам да ми е . И многу ми е мака за тоа:nesum:
 
Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Мака ми е од се. Највеќе од тоа што скоро секој ми е дојден преку *** и тешко него ако ме начека у bad mood. Мака ми е од државава и овдешниот спорт што само ако имаш некој да те бутне да играш ќе успееш или ќе се промуваш колку толку у професионалените води на спортот кој го милуваш.

Мака ми е шо лани не отидов на концертот на Тоше поради шо си шинав вратот на тренинг. Сега пак ми е мака ако нема да можам да одам оти имам натпревар. Значи жив баксуз сум, на еден концерт не му отидов. Срам да ми е . И многу ми е мака за тоа:nesum:
И мене ми е мака за ланскиот концерт а другар мој ме скапа викајќи ме да идам со него а јас ајде бе брат заеби друг пат ќе идеме.:(:(:(
 
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.760
Поени од реакции
9.882
Мака ми е од многу нешта,али имам сватено дека ужвотот посерен, као што е има секогаш борба меѓу доброто и злото. Значи човек колку и да се труди да биде добар,да биде исполнет со љубов и со позитивни работи,да гледа на светлата страна на животот,секогаш ама баш СЕКОГАШ, ке му наиде зло на патот. Несакам да бидам песимист,песимистите де факто се мртви луѓе, без смисла за живот,и иднината,али многу работи водат во надолна линија,на која и нема крај,едноставно не се гледа крајот.
Мака ми е кога ќе сватам колку само неправди има на овој свет,колку само злоба денес може да ти нанесе оној од кој најмалку се надеваш и од кого највеќе боли,мака ми е кога ке сватам дека живеам у еден свет,полн со лицемерие,љубомора,идиоти кои ти стојат на сред пат од кои неможеш да живееш како човек
Мака ми е и од општествово,државава,таква никаква као што ја имаме,од мојот град(КУ)од сивилото што секој ден го гледам,од мрачните лица..
Мака ми е од љубовта(љуби за да бидеш љубен) фразава ТОТАЛНО не држи у ова време. Она што царува денес е љуби за да те боли уште повеќе,љуби за да те боли срцето,душата. Тотално сум разочаран од љубовта,и почнувам да верувам дека таа само носи болка и тага и ништо повеќе од тоа. мака ми е...
али сепак издржувам до крај,ваљда има некоја причина поради која сум овде на ова место и во ова време..причината ќе севиди на КРАЈОТ:icon_neut
 

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Мака ми е веќе никој да не ме сфаќа у животот...И Мака ми е што Морам Да Ја Слушам Мајка Ми, и Мака ми е Што татко ми Се Врати У Германија...И мака ми е што Вечер Ми се Иде На 100 Места...:toe:
 

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Мака ми е.... Се скарав со мајка ми..уствари она ми се дереше јас само ја слушав, зошто не сум ги измила садовите? леле па само 2 чаши имаше тоа садови ли се бе? Ме нервираат кога нив нешто не им е по кеиф, па мене ке ми се развикаат!!!
И така некако сум безврска со расположениево, а и времево ме нервира.......
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.678
Поени од реакции
13.292
Мака ми е од личности кои немаат три чисти да го кажат своето мислење....
Мака ми е од лицемерието и лагите што се застапени кај личностите во кои верувам.
 

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
-мака ми е од една личност.не моем да га поднесем ни физички ни психички-една многу глупа и дволична личност.колку само би сакала да моем засекогаш да ја тргнем од животов.:nerv:
-мака ми е од глупово школо, што морам секое сабајле да стануем у 7, а никако не можем да легнем пред 3 и што секој ден имам 7 часа што ми траа по 45 мин.
-мака ми е од тоа што секоја недела се осеќам ко задњо ѓубре на планетава и сум превише тажна,а и сама не знам зашто.
-мака ми е што у последно време многу сум се разлигаела,не се сакам ваква.се осеќам ка да не сум ја :toe:
-мака ми е од мајка ми што за секој ситница се закаруе и мн ме нервира.и тоа што постојано ми тврди дека сум се изменила и оддалечила.не дека не е вистина ама...:kesa:
-и за крај нешто од што ми е највише мака и што многу ме нервира е тоа што другарка ми можем да ја видим само за викенд.и мн ми фалииии :cry:
 

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
мака ми е што се скарав со мајка ми,може не требаше така да изреагирам! ама стварно претерува понекогаш :( :( :(
 

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Maka mi e od edna licnost. Ke mora da ja trpam recisi cela godina. A kolku e razgalena, naporna, nervozna. Abe site, ama SITE negativni osobini u nea se sobrani. U zivec mi vlaga
 

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Maka mi e od nego i tie negovi prokleti naviki aufffffffffffffffffffffffffffff
maka mi e od faxov
maka mi e od sebe
maka mi e od site
maka mi e od zivotov
 

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
мака ми е мноооогуууу ми е мака од едно глупо створење што ми се прае другарка.не ми е јасно како може да биде толку дволична.
глупо, патетично, дволично и очајно за пажња створење.не моем ни личност да га наречем.нека прекине да ми јаде гомна зад грб и нека ми каже шо сака у лице.ама и страв зош знае шо ќе се деси.упорно вика дека ја све и кочим дека ја за све сум крива.како не може да сфати дека она сама си и е крива за односот спрема неа.значи толку е ограничена, не глеа од нос понатаму.
о божеее.не моем више да га трпим.а вечер треба да излагам со неа:uvo:леле само ако ми префрли нешо абе.... ауфффф:nerv:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom